Galaxy Watch5

Monitorizați calitatea vacanței dvs

Ai grijă de bunăstarea ta

Putere crescută a bateriei

Ceasuri inteligente care au grijă de sănătatea ta

 

 

 

Analiza indicatorilor de sănătate

Să te simți bine
indiferent de oră

Monitorizarea calității somnului

Numără oile 
în loc de tine

Aflați mai multe despre somnul dvs. cu sistemul nostru avansat de monitorizare a somnului. Obțineți rezultatele analizei somnului și fazelor acestuia (insomnie, somn superficial, ușor și profund) pentru a detecta sforăitul din timp și a planifica o odihnă bună. Așadar, vei afla care dintre cele 8 tipuri de somn este tipic pentru tine și cum să te relaxezi cel mai eficient, deoarece recuperarea de înaltă calitate este cheia succesului în orice.

 

 

Senzor BIA

Află ce se întâmplă

Senzor bioactiv 3 în 1

Senzorul bioactiv unic 3 în 1 de la Samsung monitorizează calitativ trei indicatori ai corpului. Include un senzor de impedanță bioelectrică (BIO), un senzor electronic de ritm cardiac (ECG) și un senzor optic de monitorizare a pulsului.

 

 

Analiza impedanței bioelectrice (BIA)

Obțineți date despre compoziția corporală și monitorizați modificările acesteia. Aflați despre procentul de masă musculară scheletică față de conținutul de grăsime și alți indicatori care vă vor ajuta să vă mențineți în formă maximă.

 

Senzor electronic de ritm cardiac (ECG)

 

Senzor optic de ritm cardiac

Accesul la ritmul cardiac în timp real vă ajută să vă monitorizați sănătatea cardiovasculară generală. Deci, puteți observa imediat indicatori neobișnuiți și puteți acorda suficientă atenție tensiunii arteriale.

 

Tracker de fitness

Rezultatul depinde
de fiecare mișcare

La o plimbare? La un club de fitness? Ceasurile inteligente recunosc tipul de antrenament și pot număra caloriile și pașii. În plus, detectează automat până la 90 de tipuri de exerciții fizice și sunt capabile să analizeze fiecare dintre ele.

 

 

Eficienţă

Stabiliți noi
standarde de performanță

 

 

Baterie

Are nevoie de
foarte puțin

Total 30 min 

pentru o taxă de 45%.

30 de minute sunt suficiente pentru a încărca bateria până la 45%. Doar jumătate de oră și ceasul este gata să funcționeze din nou. Puterea crescută a bateriei, împreună cu tehnologiile de încărcare rapidă, va ajuta la restabilirea pierderilor de energie într-un timp scurt.

Fiabilitate

Așa este - cristal de safir
pe ecran

Iată un ceas Galaxy robust. Ceas într-o carcasă rezistentă la apă și cu un ecran întărit cu geam de safir. Această acoperire este de 1,6 ori mai rezistentă la deteriorare, așa că este puțin probabil ca afișajul să fie zgâriat. Împreună cu tine, ceasul inteligent este pregătit pentru orice evenimente care te așteaptă în fiecare zi.

 

Protejat de umiditate

Wear OS

Crede că
poți să o faci

Galaxy Watch5 deschide multe posibilități noi. Acum ceasul vă ajută să navigați în spațiu cu Google Maps, acceptă streaming pe YouTube, poate trimite mesaje text, acceptă Google Assistant și Bixby și, de asemenea, vă permite să efectuați apeluri și să vizualizați paginile browserului. O alternativă excelentă la un smartphone atunci când trebuie să-ți eliberezi mâinile!
În plus, poți transfera cu ușurință informații de la un alt Galaxy Watch pe noul tău ceas cu Smart Switch. Și, cu siguranță: Galaxy Watch5 arată și ora!

Trecere rapidă

Actualizați-vă ceasul.
Salvează-ți datele

Transferați informațiile necesare de la smartwatch-urile anterioare urmând instrucțiunile simple ale aplicației și salvând statisticile necesare.

Proiecta

O imagine dincolo de limitele timpului

Afişa

Zi noua. Ecran nou

Vintage, la modă, digital, analog - alege un design de ceas care să arate starea de spirit actuală și să-ți sublinieze imaginea. Schimbați stilul de fundal setând oricare dintre numeroasele opțiuni.

 

 

Curele

Elegant și practic.
Ca de obicei

Lasă cureaua să fie o extensie a stilului tău. Alegeți dintr-o varietate de opțiuni de culoare pentru a avea brățara pregătită pentru orice ocazie. Convenabil, practic, la modă - ca întotdeauna.

 

Culori

Ceasul tău este umbra ta

Nuanțele fermecătoare vor completa chiar și cel mai sofisticat aspect. Ia ceea ce reflectă sinele tău interior. Galaxy Watch5 Large este disponibil în grafit, safir și argint, în timp ce Galaxy Watch5 Small este disponibil în aur și argintiu.

Ecosistem

Creșteți puterea
Samsung Galaxy