Nou membru al legendarei serie Galaxy S

Galaxy S21 FE a luat tot ce este mai bun de la predecesorii săi și a primit actualizări avansate pentru a fi numit pe bună dreptate cel mai bun. Un sistem de cameră de calitate profesională, un procesor Galaxy ultra-puternic, standardul 5G și o baterie inteligentă cu încărcare super-rapidă oferă un nou nivel de confort și libertate.

Fotografie 1 Samsung Galaxy S21

Farmecul Galaxy

Bucurați-vă de designul elegant al lui Galaxy și de o gamă de culori la modă. Alege-ți Galaxy perfect din tonurile delicate de măsline și violet sau opțiunile clasice de grafit acromatic și alb.

Foto 2 Samsung Galaxy S21

Imersiune completa

Ecranul de 6,4 inchi super-neted la 120 Hz cu Dynamic AMOLED 2X oferă o calitate uimitoare a imaginii cu culori luminoase, precise și contrast îmbunătățit. Proporțiile optime și ramele ultra-subțiri oferă un confort de vizionare de neegalat, în timp ce indicația Infinity-O ajută la reducerea luminii albastre intense de ochi fără a schimba culorile și nuanțele de pe ecran.

Foto 3 Samsung Galaxy S21

Super neted, super confortabil

Rata de reîmprospătare a afișajului de până la 120 Hz asigură o defilare lină și imagini clare atunci când vizionați filme de succes și jocuri. Prin optimizarea ratei de reîmprospătare, fiecare caz de utilizare al lui Galaxy S21 FE va fi cât mai confortabil posibil, iar consumul de energie va fi optim.

Foto 4 Samsung Galaxy S21
Foto 5 Samsung Galaxy S21

Protecție integrală

Cel mai durabil Gorilla Glass Victum folosit vreodată într-un smartphone Galaxy oferă protecție fiabilă împotriva situațiilor neașteptate. Protecția conform standardului IP68 vă permite să nu vă fie frică de ploaie, picături de lichid vărsat și chiar scufundarea smartphone-ului în apă (la o adâncime de până la 1,5 m timp de aproximativ 30 de minute).

Cadrul perfect pentru orice situație

Utilizați un set profesional de lentile și obțineți fotografii de o calitate de neegalat. Camera cu unghi larg de 12 MP, camera ultra-wide de 12 MP, camera telefoto de 8 MP și camera selfie de 32 MP deschid posibilități nelimitate pentru a crea capodopere ale fotografiei mobile.

Foto 6 Samsung Galaxy S21

Portrete uluitoare

Portrete de calitate studio sunt acum disponibile cu o simplă atingere. Modul portret AI analizează scena, fața, iluminarea și oferă portrete grozave care sunt imediat gata pentru partajare pe rețelele sociale. Iar utilizarea efectelor oferă fiecărei fotografii starea de spirit potrivită.

Foto 7 Samsung Galaxy S21

Există un motiv să zâmbești

Obțineți selfie-uri perfecte fără filtre sau editare. În fiecare fotografie de selfie, frumusețea și atractivitatea ta naturală vor fi păstrate și subliniate, iar defectele minore vor deveni invizibile.

Foto 8 Samsung Galaxy S21

Vloguri profesionale cu dublă înregistrare

Folosind modul de înregistrare dublă, puteți înregistra simultan pe camerele din față și din spate, precum și să comutați cu ușurință între camere pentru a surprinde evenimentul din unghiuri diferite și a împărtăși imediat povestea adepților.

Foto 9 Samsung Galaxy S21

Selfie-uri atât de strălucitoare de noapte

Camera selfie de 32 MP în modul noapte captează și îmbunătățește luminozitatea și saturația culorilor și le transmite pe deplin în fotografie. Procesarea multi-cadre AI vă permite să obțineți selfie-uri nocturne clare și contrastante. Nu vă limitați creativitatea la ora din zi și faceți fotografii grozave cu zgomot redus, chiar și în condiții de lumină slabă.

Fotografie 10 Samsung Galaxy S21

Zoomul spațial este ceva nou

Zoomul spațial de 30x, care constă din zoom optic de 3x și zoom hibrid de 30x, păstrează claritatea contururilor chiar și ale obiectelor îndepărtate și vă permite să fotografiați de la distanță (o mărire de peste 3 ori poate degrada calitatea imaginii).

Fotografie 11 Samsung Galaxy S21

Întotdeauna cu un pas înainte

Experimentați cel mai rapid și mai rapid procesor din gama Galaxy cu tehnologii eficiente din punct de vedere energetic, care vă asigură că vă duceți la bun sfârșit treaba în cel mai scurt timp, fie că este vorba de un joc cu grafică intensivă, streaming video, streaming sau multitasking.

Fotografie 12 Samsung Galaxy S21

Încărcare suficientă pentru întreaga zi

Cu o baterie inteligentă de 4500 mAh, Galaxy S21 FE poate rezista toată ziua fără a fi nevoie să fie reîncărcat. Folosind încărcarea rapidă, puteți reîncărca bateria cu 50% în doar 30 de minute. Smartphone-ul acceptă încărcare fără fir convenabilă, iar tehnologia Wireless PowerShare vă permite să partajați încărcarea cu căștile sau cu ceasul Galaxy.

Foto 13 Samsung Galaxy S21