Detalii clare pe afișajul HD+

Samsung Galaxy A04s a primit un ecran HD + de 6,5 inchi cu un decupaj în formă de V pentru camera frontală. Absența aproape completă a cadrelor laterale mărește vizual zona imaginii, iar rata de reîmprospătare de 90 Hz oferă o imagine lină și o defilare lină.

Fotografie 1 samsung galaXy a04s

Design laconic

Designul curat, textura originală și trei culori negru/verde/cupru creează un aspect clasic Samsung Galaxy care este ușor de recunoscut la prima vedere.

Fotografie 2 samsung galaXy a04s

Fotograful tău personal

Samsung Galaxy A04s aduce toate detaliile și emoțiile fotografiei cu precizie. Fiecare modul de cameră triplă este proiectat pentru a-și îndeplini sarcinile. Camera principală de 50 MP cu deschidere F1.8 surprinde imagini de înaltă calitate în orice lumină. Camera de 2 MP cu senzor de adâncime creează un fundal neclar în fotografiile portret. Iar camera macro de 2 MP face fotografii grozave de prim-plan.

Foto 3 samsung galaXy a04s
Fotografie 4 samsung galaXy a04s

Detaliile minuscule contează

Acest lucru devine evident cu camera macro de 2 MP, care surprinde cu acuratețe nu numai toate detaliile, ci și cele mai mici atingeri și chiar textura obiectelor luate de la doar câțiva centimetri.

Concentrați-vă pe elementele esențiale

O cameră cu senzor de adâncime vă ajută să creați un portret profesional cu un fundal neclar, plasând subiectul în prim-plan.

Fotografie 5 samsung galaXy a04s
Foto 6 samsung galaXy a04s

Selfie Bokeh

Cu o cameră frontală de 5 MP cu efect bokeh, poți obține cu ușurință selfie-uri uimitoare - imagini în care ești mereu în centrul atenției.

Fara restrictii

O singură baterie de 5000 mAh va dura o zi întreagă de utilizare regulată. Tehnologia de gestionare a încărcării pe mai multe niveluri ține cont de obiceiurile dvs. și oferă un consum eficient de energie pentru o durată de viață extinsă a bateriei. Încărcarea de 15 W vă permite să vă încărcați rapid imediat înainte de a părăsi casa.

Foto 7 samsung galaXy a04s

Toate sarcinile vor fi finalizate

Datorită puterii de procesare a procesorului cu 8 nuclee, Galaxy A04s este garantat să funcționeze fără probleme și constant. 3/4 GB RAM și 32/64 GB memorie internă, extensibilă până la 1 TB, oferă performanțe excelente și spațiu suficient pentru a stoca nu numai ceea ce aveți nevoie, ci și preferatul dvs.

Foto 8 samsung galaXy a04s

Noua calitate a sunetului

Pur și simplu pune-ți căștile și scufundă-te într-o lume cu sunet clar și puternic Dolby Atmos. Acum fiecare ascultare în ceea ce privește luminozitatea și realismul te aduce cât mai aproape de a fi la un concert live.

Foto 9 samsung galaXy a04s
Fotografie 10 samsung galaXy a04s

Protecție la toate nivelurile

Încorporat în software și hardware, Samsung Knox vă protejează smartphone-ul din momentul în care îl porniți. Doar atingeți butonul de pornire cu senzor de amprentă integrat pentru a vă accesa rapid dispozitivul și pentru a vă proteja eficient informațiile personale.