Ecran pentru imersiune maximă în conținut

Ecranul mare HD+ de 6,5 inchi cu o crestătură în V pentru camera frontală produce o imagine clară, bogată în culori vii și detalii. Puteți să vă scufundați în conținut și să profitați la maximum de joc, urmărind filmul preferat sau comunicarea online.

Fotografie 1 samsung galaXy a04

Design modern. Ergonomie confortabilă

Culoarea bogată a panoului din spate face smartphone-ul elegant și vizibil. Aranjarea atentă a comenzilor oferă un nivel ridicat de confort pentru utilizator. Samsung oferă o gamă de trei culori (negru / verde / cupru), astfel încât fiecare utilizator să o găsească pe cea mai bună pentru el însuși.

Foto 2 samsung galaXy a04

Fotografii frumoase cu un singur clic

Camera principală de 50 MP cu deschidere F1.8 oferă oportunități ample pentru creativitate. Filmați la soare sau la umbră strălucitoare și surprindeți cele mai bune momente cu o simplă apăsare a butonului de pornire.

Foto 33 samsung galaXy a04
Foto 5 samsung galaXy a04

Selfie-uri uimitoare

Fiecare selfie făcut cu camera frontală de 5 MP te va face să arăți natural și atractiv, rămânând mereu în centrul acțiunii. Iar efectul bokeh vă va ajuta să vă prezentați fotografia într-o perspectivă romantică.

Concentrați-vă pe elementele esențiale

O cameră cu adâncime de 2 MP cu efect de estompare reglabil vă ajută să capturați portrete la nivel profesional concentrându-vă pe subiect.

Foto 4 samsung galaXy a04

Comunicare toată ziua

Bateria de 5000 mAh menține Samsung Galaxy A04 alimentat pentru multe ore de utilizare. Traieste intr-un ritm normal si nu te gandi la reincarcare. Sistemul inteligent de economisire a energiei ține cont de obiceiurile dvs. de utilizator pentru a maximiza durata de viață a bateriei.

Foto 6 samsung galaXy a04

Galaxy pentru muncă și joacă

Un procesor modern cu 8 nuclee în combinație cu 3/4 GB RAM garantează funcționarea stabilă și fără probleme a tuturor aplicațiilor și programelor. Memoria încorporată de 32/64 GB poate fi extinsă până la 1 TB pentru a se potrivi cu o cantitate imensă de fotografii și videoclipuri, documente text și muzică. Sistemul inteligent de expansiune RAM Plus virtual deblochează performanțe nelimitate, permițându-vă să rulați mai multe aplicații în același timp.

Foto 3 samsung galaXy a04

Sunet Dolby Atmos

Tehnologia Dolby Atmos îți oferă senzația de a fi la un concert live de îndată ce îți pui căștile. Bucurați-vă de sunetul surround pur al hiturilor tale preferate.

Foto 8 samsung galaXy a04

Ajutor rapid de la membrii Samsung

Aplicația funcțională Samsung Members analizează smartphone-ul dvs. și își optimizează performanța pentru performanțe ridicate. Aplicația efectuează diagnostice interactive și oferă o soluție rapidă la problemele curente.

Foto 7 samsung galaXy a04