Sistem de uscare cu pompa de caldura

Vrei să plătești mai puține facturi? Alege un uscător cu pompă de căldură! Sistemul HeatPump (pompa de căldură) mărește eficiența uscării în timp ce scade temperatura de procesare. Și asta înseamnă costuri de energie de patru ori mai mici cu HeatPomp! Aceste condiții sunt mai naturale și mai puțin dure pentru rufele uscate cu rufe, așa că poți fi sigur că hainele tale vor fi în siguranță și nu își vor pierde proprietățile. Este ca și cum ai usca rufele la soarele cald. Este pur și simplu mai sigur, mai rapid și făcut în interior, astfel încât să vă puteți bucura de el și iarna!

Sistem de control tactil

Control convenabil fără a pierde timp cu curățarea! Senzorii tactili fac și mai rapidă trecerea la programul de uscare dorit și selectarea funcțiilor dorite. Senzorii tactili sunt amplasați sub suprafața plană a panoului de control, ceea ce face mai ușor de păstrat curat și îmbunătățește ergonomia generală.
Plăcerea de a conduce!

Display

Uscătorul trebuie să fie ușor de utilizat. De aceea, uscătorul Hansa are un afișaj clar, mare și colorat. Toate informațiile, setările și funcțiile suplimentare pot fi citite cu ușurință. Și dacă pierdeți cumva manualul de utilizare (instrucțiuni), nu aveți de ce să vă faceți griji. Puteți obține ajutor și sugestii pe afișaj. Acum vei ști mereu cum să-ți usuci cel mai bine hainele!

ThermoGlass

Geamul de sticlă din ușă se încălzește în timpul uscării. Familiile cu copii ar trebui să se asigure că copiii nu ating sticla, altfel poate apărea o arsură mică. Pentru a preveni acest lucru, uscătorul este echipat cu un capac de protecție din policarbonat, care, pe lângă calitățile estetice, are proprietăți de izolare termică. Această protecție asigură că geamul ușii este răcit din exterior pentru siguranță completă și protecție împotriva arsurilor. Temperatura ridicată din interiorul uscătorului nu mai este o problemă.

EcoBar

Vrei să știi câtă energie electrică folosește uscătorul tău? Acum, cu informații scrise pe panoul de control, vă puteți alege preferințele de uscare. Afișajul arată consumul aproximativ de energie pentru programul și funcțiile selectate. Acest lucru ne oferă o înțelegere pentru o alegere optimă conștientă și economii!

Nivel de uscare

Vrei să te îmbraci imediat, să te pui în dulap sau poate să călci? Alegeți dintre trei niveluri de uscare și personalizați setările de uscare pentru a se potrivi nevoilor dvs.! Nivelurile de uscare „Fier” (lucrurile vor fi umede), „Hanger” (uscare standard) și „Home dry” (extra uscat) diferă în funcție de durata programului și, ca urmare, umiditatea reziduală a rufelor uscate în toba. Uscarea conform nevoilor tale!

Indicator de nivel al apei din container

La uscarea hainelor, aburul condensat este colectat într-un recipient special. O pictogramă specială de pe afișaj vă informează când rezervorul de apă este plin. Această apă se formează ca urmare a procesului de condensare a vaporilor de apă formați în timpul uscării hainelor. Când indicatorul se aprinde pe afișaj, goliți recipientul după ce ați oprit uscătorul. Scoaterea apei din recipient este o operațiune simplă și, datorită acestei posibilități, nu este nevoie să conectați dispozitivul la canalizarea din casă. Rețineți că recipientul trebuie golit numai după ce uscătorul a fost oprit.

Nivel de uscare „Pentru călcare”

Selectați nivelul „Uscare călcat” pentru a usca rufele delicate suficient de bine pentru o călcare rapidă și ușoară imediat după terminarea uscătorului de rufe. Acesta este un ciclu de uscare cu energie redusă pentru hainele delicate pe care am dori să le usucăm manual sau să le călcăm imediat după ce le scoatem din uscător. Pompa de căldură a uscătorului reglează durata ciclului de uscare menținând în același timp o temperatură fixă. Nu se folosește un încălzitor electric, pompa de căldură este singura sursă de energie termică. Uscătoarele cu condensare sunt uscătoare cu un încălzitor electric.

Nivel de uscare „Pe un cuier”

Și dacă nu vrei să călci, atunci nu trebuie. Selectați nivelul de uscare „Pe cuier” pentru a atârna rufele uscate imediat după tratament, în timp ce sunt încă puțin umede și nu necesită călcare. Acesta este programul standard de uscare. În acest ciclu, hainele se usucă de obicei bine. Cu toate acestea, este oarecum umed la atingere. Poate fi agățat cu ușurință la uscat dacă nu vrem să-l călcăm. Această caracteristică este foarte utilă pentru țesăturile delicate.

Nivel de uscare "dulapul uscat"

Gata de purtat sau de depozitat în garderobă imediat după uscare? Puterea mare de uscare (mult mai amănunțită decât setarea Hanger) este doar pentru rufele care trebuie să fie complet uscate. Rufele procesate în acest ciclu de uscare sunt pregătite pentru garderobă și nu necesită uscare suplimentară.

Program zilnic 58 de minute

Este aproape timpul să ieși în noaptea asta și hainele tale sunt încă umede? Ciclul va dura mai puțin de o oră! Timpul este bani, iar timpul economisit este un beneficiu clar. De aceea, uscătorul de rufe Hansa este echipat cu un program complet de uscare care durează doar 58 de minute!

Programul meu

Știi mai bine decât oricine cât de uscate trebuie să fie hainele tale. Să alegem un program ca favorit ca să-l lansăm cu un clic de buton! Gata cu configurarea plictisitoare pas cu pas a programului de fiecare dată când trebuie să-l folosim! Doar un clic și gata! Aceasta înseamnă economisirea de timp. Adăugați această comoditate la favorite!

Bumbac

Cămășile, prosoapele și cearșafurile tale preferate din bumbac merită un tratament adecvat. Prin urmare, uscați-le într-un program special. Curățenia și moliciunea lenjeriei rezultate vor fi pe plac.

Tesături mixte

Dacă aveți în garderobă haine de toate culorile, programul Țesături Mixte este potrivit pentru ei. Uscați hainele fără riscul de sângerare sau decolorare. Bucurați-vă de culorile care vă plac cel mai mult, nu de cele care se usucă ușor.

Hipoalergenic

Un program special cu logică de control conceput pentru a elimina aproape toți alergenii, reziduurile de detergent, acarienii și ciupercile prin suflarea aerului la presiune ridicată prin rufele care se usucă. O caracteristică caracteristică a programului este durata pentru încărcături mici (cu o sarcină maximă de 3 kg și 02:30 minute de uscare). Datorită acestui lucru, rufele sunt bine ventilate și nu conțin detergenți care pot irita pielea.

Sintetice

Țesăturile sintetice au proprietăți speciale și, prin urmare, necesită condiții speciale de uscare. Programul Sintetice oferă setările optime pentru uscarea în siguranță a fibrelor sintetice. Poți fi sigur că hainele tale nu vor fi deteriorate. Uscați cu încredere!

Rapid

Ai nevoie să împrospătezi hainele care au stat de mult timp în dulapul tău? Nu trebuie spălate, ai nevoie doar de puțin uscător! Utilizați un program de 20 de minute care suflă aer prin țesătură pentru a o aerisi. Așteptați puțin și bucurați-vă de efectul prospețimii textilelor, de parcă ar fi agățate la aer curat.

uscare (aer rece)

Uscați cu aer rece - exact așa cum aveți nevoie. Programul nu folosește senzori de umiditate și temperatură - indiferent de nivelul de umiditate al rufelor, uscătorul va funcționa exact așa cum a fost programat. Bucurați-vă de control complet asupra timpului de uscare. Acest lucru este deosebit de valoros atunci când trebuie să împrospătați hainele care au fost depozitate în dulap de mult timp sau haine foarte delicate care nu pot fi uscate la temperaturi ridicate. Tu decizi cum funcționează uscătorul!

Funcție de uscare temporizată

Puteți usca exact așa cum doriți, deoarece alegeți timpul de uscare. Programul nu folosește senzori de umiditate sau temperatură - indiferent de nivelul de umiditate al lucrurilor, funcționează așa cum îl setați. Veți aprecia acest lucru, mai ales când veți împrospăta hainele care au stat de ceva vreme în dulap sau uscați pături groase. Tu decizi cum funcționează uscătorul!

Uscare (aer cald)

Uscați cu aer cald - exact așa cum aveți nevoie. Programul nu folosește senzori de umiditate și temperatură - indiferent de nivelul de umiditate al rufelor, uscătorul va funcționa exact așa cum a fost programat. Bucurați-vă de control complet asupra timpului de uscare. Este cel mai valoros atunci când se usucă pături groase sau pantofi. Tu decizi cum funcționează uscătorul!

cămăși

O bluză sau o cămașă delicată necesită o manipulare specială. Un program special va folosi setările optime și va usca eficient hainele fără a deteriora țesăturile delicate. Bucurați-vă de aspectul curat!

Echipament sportiv

Ai grijă de îmbrăcămintea ta sport! Lăsați programul special să vă usuce hainele delicate din microfibră în mod eficient, fără nicio deteriorare. În timp ce ești în modul „efort maxim” la sală, uscătorul de rufe oferă eficiență maximă de uscare!

Lână

Hainele tale de lână sunt complet în siguranță în uscătorul Hansa! Programul Lână garantează uscarea completă și protecția completă a țesăturilor din lână. Acum nici un pulover nu va scădea „în mod miraculos” cu două mărimi și nu își va pierde forma; va rămâne nou și mai mult timp!

Blugi

Blugii durează mult să se usuce după spălare? Nu este obligatoriu! Un program special de uscare a blugilor va ajuta la accelerarea procesului. Nu mai pierde timpul și bucură-te de confortul unui program de uscare a blugilor. Program de uscare recomandat pentru blugi umezi. Program pentru o sarcină maximă de 6 kg.

Anti-sifon (1-2 ore)

Nu ai timp să-ți scoți hainele din uscător imediat după terminarea ciclului? Relaxeaza-te, pot sta in tambur pana la 1-2 ore, iar functia Anti-Crease asigura ca nici atunci nu se sifoneaza! La fiecare 10 minute, tamburul pornește pentru câteva secunde, ceea ce aerisește încărcătura și previne șifonarea. Hainele netede chiar și după trecerea timpului - este atât de ușor!

Senzor de umiditate si temperatura

A fost setată temperatura corectă de uscare? Dacă e prea cald...? Nu o sa se intample! Un set special de senzori de umiditate și temperatură va aplica setările corecte de uscare în funcție de tipul și starea rufelor tale! De asemenea, va reduce timpul de program atunci când este posibil. Condiții optimizate înseamnă eficiență energetică optimizată și siguranță garantată pentru hainele dumneavoastră prin reducerea expunerii la aer cald. Economisiți bani la facturile de energie în mod automat și protejați-vă hainele de deteriorare.

Sfârșitul întârziat al ciclului de uscare (Oprire după)

Doriți să se încheie uscarea la o anumită oră? Nici o problemă! Alegeți când ar trebui să se oprească uscătorul și... gata! Poti iesi din casa, iar la intoarcere hainele vor fi deja uscate si te asteapta! Instrumentul va selecta automat o oră de începere pentru a finaliza lucrarea exact la ora specificată. Gata si uscata, intotdeauna la timp!

Iluminarea tamburului

Ați primit interiorul uscătorului de rufe într-o poziție proeminentă cu iluminare interioară. Iluminarea interioară este aprinsă numai când ușa este deschisă sau este apăsat orice buton. Acum nu numai că veți putea vedea totul în timp ce încărcați și descărcați hainele, dar veți putea folosi ușor uscătorul atunci când copiii dorm în apropiere: nu este nevoie să aprindeți lumina în cameră. De asemenea, pune mai puțină presiune asupra ochilor tăi și ai lor.

Clasa de eficienta energetica A++

Doriți să vă mențineți facturile la electricitate mai mici? Alegeți un uscător cu un rating energetic bun, astfel încât să puteți controla câtă energie folosește aparatul. În comparație cu aparatele A+, uscătoarele cu rating A++ sunt în medie cu 132 de cicluri de uscare mai multe pe an.

Tambur larg

Care este cel mai important lucru la ușa tamburului unei mașini de spălat rufe? Diametru! Cu cât este mai mare, cu atât este mai ușor să încărcați și descărcați uscătorul. De aceea uscătorul Hansa are o fereastră de tambur foarte mare; Acum puteți încărca toate rufele dintr-o singură mișcare! Acest lucru este foarte important, mai ales atunci când trebuie să uscați o bucată mare de îmbrăcăminte, cum ar fi o jachetă sau cearșafuri. Gamă largă de confort!

Alarmă sonoră

De câte ori ați uitat să vă scoateți rufele din uscător? Mult. Uscatorul de rufe Hansa te ajuta sa uiti de existenta problemei! Pur și simplu porniți beep-ul final în setări și uscătorul se va opri când se va termina. Practic și confortabil în fiecare zi.

Indicator de curățare a filtrului

Tehnica funcționează cel mai bine atunci când este bine îngrijită. Același lucru este valabil și pentru uscătorul dvs., care are un indicator special care vă va anunța când este timpul să curățați filtrul. Filtrul trebuie îndepărtat și curățat, de preferință cu mâinile umede. Curățarea regulată a filtrului asigură funcționarea corectă a aparatului.

Blocare pentru copii

Copiii curioși pot face farse oriunde, chiar și în baie. Din fericire, uscătorul Hansa vă poate proteja cu ușurință de distracția fără griji prin blocarea butoanelor de control. Nu mai trebuie să vă faceți griji despre oprirea accidentală a dispozitivului sau modificarea setărilor.