Economie de energie

Recuperare ultra-rapidă a temperaturii. Tehnologia inovatoare Energy Saving asigură recuperarea ultra-rapidă a temperaturii, asigurând un consum redus de energie și prospețime de lungă durată.

NoFrost

Nu este nevoie să dezgheți. Tehnologia NoFrost reduce umiditatea din interiorul congelatorului, prevenind formarea ghetii.

Răcire rapidă.

Răcire rapidă. Temperatura din interiorul frigiderului scade imediat când depozitați alimente noi. Senzorii încorporați reglează automat temperatura de refrigerare pentru a aduce alimentele la temperatura dorită în jumătate din timp.

6TH SENSE FreshLock

Păstrați alimentele mai mult timp în mod natural. Tehnologia 6TH SENSE și compresorul inverter asigură un control precis și constant al temperaturii. Când temperatura se schimbă, senzorul activează compresorul, care restabilește rapid temperatura.

6TH SENSE Blocare îngheț

Evita inghetul, pastrand in acelasi timp calitatea si aspectul produselor. Tehnologia 6TH SENSE minimizează fluctuațiile de temperatură în congelator.

Sistem electronic de control

Performanță perfect reglată. Acest frigider Whirlpool este echipat cu un sistem de control electronic care garanteaza setarile corecte pentru performanta optima si controlul temperaturii.

Clasa energetica E

Eficiență energetică excelentă.
Clasa E, acest aparat Whirlpool vă va permite să vă bucurați de performanțe superioare cu un consum redus de energie.

FlexiFreeze

Compartimentul spațios FlexiFreeze se adaptează oricărei nevoi, permițându-vă să alegeți temperatura atunci când aveți nevoie. Soft Freeze -7oC: Previne procesul de decongelare a alimentelor congelate pe care urmeaza sa le consumi in timpul saptamanii. Puteți pune alimente direct din congelator în oală (max. 1 săptămână). Soft Freeze -12oC: Păstrează înghețata și deserturile gata de mâncat (1-2 luni) Deep Freeze -18oC: Păstrează valoarea nutritivă a alimentelor mai mult timp (max. 12 luni).

Numărul de zone de temperatură

Special pentru tine. Păstrați alimente diferite ținând cont de temperatura corectă cerută de funcția zonei de temperatură.

Iluminare cu LED

Iluminare ideala. LED-urile de economisire a energiei distribuie lumina uniform pe întreaga zonă a frigiderului, făcându-vă ușor să găsiți ceea ce căutați.

Congelare rapidă

Inghet rapid. Funcția Fast Freeze scade temperatura congelatorului cu 10 grade sub temperatura minimă pentru a congela rapid alimentele și a păstra valoarea nutritivă a acestora.

Tehnologia Triple No Frost

Trei evaporatoare creează temperatura și umiditatea dorite în compartimentele pentru alimente proaspete, împiedicând amestecarea mirosurilor și păstrând alimentele proaspete mai mult timp.

Spațiu convertibil

De la congelator la frigider cu o singură atingere. Peste 6 temperaturi prestabilite pentru a crea condițiile perfecte pentru mesele dvs. de la -22ºC la +10ºC.