Un nou nivel de mobilitate și performanță

MacBook Pro cu cip M2 avansat deschide era dispozitivelor Apple cu standarde și mai mari de putere, viteză, autonomie. În timp ce păstrează designul compact al mărcii, durata de viață a bateriei MacBook a crescut la 20 de ore, ceea ce este mai mult decât poate oferi orice alt Mac. Un display Retina uimitor, o cameră FaceTime HD și microfoane cu matrice triplă vă oferă libertatea de a comunica și de a crea oriunde v-ați afla.

Fotografie 1 MacBook Pro
Fotografie 2 MacBook Pro

M2 Chip Super Putere

Cipul M2 aparține noii generații de dezvoltări Apple, de până la 1,4 ori mai rapid și mai rapid decât cipul M1 din generația anterioară. Încorporând un procesor puternic cu 8 nuclee și un GPU inovator cu 10 nuclee, M2 oferă viteză, performanță și eficiență energetică de neegalat. MacBook Pro poate dura până la 20 de ore cu o singură încărcare, mai mult decât orice alt laptop Apple.

Răcire puternică. Memorie super rapida

Memoria combinată de până la 24 GB în cipul M2 oferă o lățime de bandă îmbunătățită cu 50% în comparație cu cipul M1 și o latență minimă de acces. Memoria oferă acces instantaneu la datele din aplicații. Prin urmare, MacBook Pro răspunde clar și fără probleme la comenzi. Un sistem avansat de răcire vă ajută să mențineți performanța fulgerătoare, astfel încât chiar și sarcinile care necesită resurse rulează mult mai repede decât înainte.

Foto 3 MacBook Pro
Fotografie 4 MacBook Pro

Rezolvarea rapida a problemelor profesionale

Motorul media integrat în M2 acceptă codificarea și decodarea ProRes și vă permite să redați și să editați până la 11 fluxuri de videoclipuri 4K ProRes și până la 2 fluxuri de videoclipuri 8K ProRes, inclusiv videoclipuri 4K ProRes filmate pe iPhone. Până la 2 TB de stocare SSD este oportunitatea ta de a avea o bibliotecă întreagă de fotografii, videoclipuri, muzică și documente text la îndemâna ta. Și funcțiile avansate de securitate și confidențialitate vă protejează de viruși și programe malware.

Retina Display

Unic prin contrast, luminozitate și reproducere a culorilor, afișajul Retina reproduce cu acuratețe întreaga adâncime a negrului și luminozitatea nuanțelor deschise. Gama largă de culori P3 îmbogățește paleta cu milioane de culori și nuanțe, acoperind cu 25% mai multe culori decât sRGB. Tehnologia True Tone ajustează automat balansul de alb pe baza luminii ambientale pentru o experiență de vizionare mai confortabilă.

Fotografie 5 Macbook Pro

Comunicare cât mai aproape de viață

Procesorul avansat de semnal de imagine din cipul M2 și camera FaceTime HD îmbunătățesc calitatea imaginii apelurilor video online. Cu trei microfoane încorporate, vocea ta sună natural și clar, iar zgomotul de fundal este mai puțin vizibil.

Foto 6 Macbook Pro

Tastatură magică

Funcționarea tastaturii în MacBook Pro este construită pe un mecanism foarfecă cu deplasare moale și precisă a tastei. Touch Bar oferă acces rapid și ușor la instrumentele și funcțiile utilizate frecvent, precum și o modalitate mai ușoară de a invoca Siri. Touch ID vă permite să vă deblocați dispozitivul cu o singură atingere, să vă autentificați în aplicație sau să plătiți pentru o achiziție online. Accesați documente protejate prin parolă, închiriați filme cu aplicația Apple TV, plătiți cu Apple Pay, toate acestea și multe altele cu Touch ID.

Foto 7 Macbook Pro

Conexiune ușoară

Două porturi Thunderbolt oferă funcționalitate ridicată și lățime de bandă de neegalat. Puteți încărca rapid dispozitive, puteți transfera date, puteți conecta dispozitive externe. Wi-Fi 6 garantează o conexiune stabilă și un transfer rapid de date fără întreruperi și pierderi. Iar mufa pentru căști de 3,5 mm vă oferă intimitate pentru a asculta muzică sau un podcast în orice mediu.

Foto 8 Macbook Pro