Monitoare inovatoare care vă măresc productivitatea



Bucurați-vă de imaginea de ansamblu și de detalii grozave

Apreciază și scufundă-te în fiecare bucată a imaginii de pe ecran. Cu un număr de pixeli de 4 ori mai mare decât monitoarele Full HD, fiecare detaliu din imagine este redat cu o profunzime mai mare de nuanță. În același timp, suprafața mărită a ecranului vă permite să plasați pe el mai multe dintre diversele instrumente, aplicații și programe cu care lucrați în timpul zilei. Toate acestea se combină pentru a crea o calitate a imaginii cinematografice pentru conținut 4K în orice nivel de lumină, zi sau noapte.


Vizibilitate excelentă a imaginii din orice unghi

Optimizat pentru munca profesională. Monitoarele de înaltă definiție de la Samsung au un panou IPS pentru o reproducere clară a culorilor și un unghi larg de vizualizare (178°). Fiecare utilizator se poate aștepta la o vizibilitate excelentă din orice unghi, cu culori vibrante și vibrante, fără decolorare sau decolorare.


Bucurați-vă de un miliard de nuanțe de culoare cu o profunzime incredibilă de culoare

Bucurați-vă de orice tip de conținut cu culori și detalii excepțional de precise. O paletă de culori extinsă cu nuanțe practic nelimitate și suport pentru tehnologia HDR10 face culorile închise și mai închise și cele mai deschise culori mai luminoase. Acum fiecare fragment al imaginii este plăcut ochiului și este perceput exact așa cum și-a propus să fie creatorul acestui conținut.


Eliberați oboseala ochilor 

Ochii tăi nu vor obosi nici măcar atunci când vizualizați conținut pe ecran pentru o lungă perioadă de timp. Când lucrați la proiecte pe timp de noapte, luminozitatea și temperatura de culoare a ecranului sunt ajustate automat în funcție de nivelul luminii ambientale. Certificarea Sistemului inteligent de protecție a ochilor a monitorului Samsung (Technischer Überwachungsverein) certifică că acest monitor vă poate proteja în mod eficient ochii de expunerea excesivă la radiații cu spectrul albastru prin funcția sa fără pâlpâire.


Totul pentru a-ți crește productivitatea

Cu un design practic fără margini, vă puteți concentra asupra muncii dvs. fără a fi distras de nimic altceva. Lucrând cu două monitoare, puteți naviga cu ușurință între mai multe aplicații, e-mailuri sau documente. În cele din urmă, monitorul este echipat cu un suport metalic subțire și elegant.


Contribuie la dezvoltarea durabilă a viitorului

Transformă-ți ambalajul sustenabil certificat FSC în ceva util sau dă-i o a doua viață prin reciclare. Certificate la nivel mondial, monitoarele Samsung sunt eficiente din punct de vedere energetic datorită tehnologiei Eco Saving Plus de economisire a energiei, care reduce consumul de energie cu până la 10% fără a compromite calitatea imaginii. 


Conectați-vă și urmăriți

Uitați de problema conectării dispozitivelor externe. Datorită funcției de recunoaștere automată a dispozitivelor externe (Automatic Source Switch), monitorul detectează automat noile dispozitive conectate imediat ce le conectați și afișează corect semnalul de la acest dispozitiv pe ecran. Acum nu este nevoie să căutați sursa semnalului în opțiunile de meniu.