Bucurați-vă de imaginea de ansamblu și de detalii grozave

Apreciază și scufundă-te în fiecare bucată a imaginii de pe ecran. Cu un număr de pixeli de 4 ori mai mare decât monitoarele Full HD, fiecare detaliu din imagine este redat cu o profunzime mai mare de nuanță. În același timp, suprafața mărită a ecranului vă permite să plasați pe el mai multe dintre diversele instrumente, aplicații și programe cu care lucrați în timpul zilei. Toate acestea se combină pentru a crea o calitate a imaginii cinematografice pentru conținut 4K în orice nivel de lumină, zi sau noapte.

Vizibilitate excelentă a imaginii din orice unghi

Optimizat pentru munca profesională. Monitoarele de înaltă definiție de la Samsung sunt echipate cu un panou IPS pentru o reproducere clară a culorilor și un unghi larg de vizualizare (178°). Fiecare utilizator se poate aștepta la o vizibilitate excelentă din orice unghi, cu culori vibrante și vibrante, fără decolorare sau decolorare.

Bucurați-vă de un miliard de nuanțe de culoare cu o profunzime incredibilă de culoare

Bucurați-vă de orice tip de conținut cu culori și detalii excepțional de precise. O paletă de culori extinsă cu nuanțe practic nelimitate și suport pentru tehnologia HDR10 face culorile închise și mai închise și cele mai deschise culori mai luminoase. Acum fiecare fragment al imaginii este plăcut ochiului și este perceput exact așa cum și-a propus să fie creatorul acestui conținut.

Păstrați ordinea la locul de muncă

Scapă de dezordine și bucură-te de un spațiu de lucru spațios. Monitorul de înaltă definiție Samsung are un port USB Type-C de 90 de wați pentru a vă alimenta laptopul și a transfera date cu un singur cablu. Cu mai multe porturi USB 3.0, puteți conecta mai multe dispozitive la monitor în același timp pentru a crea un spațiu de lucru eficient.

Difuzoare încorporate - ergonomie îmbunătățită

Lucrați, învățați și jucați-vă fără periferice suplimentare. Cu difuzoarele încorporate, vă puteți elibera desktopul reducând numărul de dispozitive conectate pentru un mediu de lucru mai eficient și puteți asculta orice conținut cu ușurință.

Confort maxim si concentrare

Poziționați monitorul în poziția optimă pentru lucru. Designul fără ramă, compatibilitatea cu montura VESA și capacitatea de pivotare permit poziționarea monitorului într-un mod convenabil pentru utilizator. În plus, cu un suport metalic subțire și un corp subțire, monitorul ocupă mai puțin spațiu pe birou, oferind un mediu de lucru confortabil.

Conectați-vă și urmăriți

Nu există probleme cu conectarea dispozitivelor externe. Datorită recunoașterii automate a dispozitivelor externe (Automatic Source Switch +), monitorul dumneavoastră detectează noi dispozitive conectate în momentul în care sunt conectate și configurează corect afișarea semnalului video de la acest dispozitiv pe ecran. Acum nu trebuie să căutați sursa semnalului în opțiunile de meniu.