Armonia productivității și stilului



Stabilitatea culorii în orice unghi

Puritate excepțională a culorii din orice unghi de vizualizare. Panoul IPS menține saturația culorii și detaliile imaginii pe întreaga zonă a ecranului. Un câmp vizual larg de 178˚ îmbunătățește productivitatea. Trebuie remarcat faptul că acuratețea tonurilor de culoare rămâne neschimbată chiar dacă privești ecranul într-un unghi mare.


Mai multe ecrane - mai multe informații

Designul fără margini sporește concentrarea utilizatorului. Tot conținutul de pe ecran este ușor de perceput dintr-o privire atunci când două monitoare fără cadru sunt unul lângă celălalt. În acest caz, nu observați chenarul vertical dintre ecrane, iar imaginea este percepută ca un întreg.


Mai multe informații - mai multă eficiență

Raportul de aspect crescut permite utilizatorilor să vadă mai multe informații pe ecran, ceea ce crește productivitatea în orice mediu de lucru. Datorită formatului de ecran 16:10, veți obține o experiență complet nouă de lucru eficient în programe de calculator.


Sunet excelent

Difuzoarele încorporate elimină nevoia de periferice suplimentare. Acest lucru eliberează spațiu pe birou pentru un mediu de lucru mai eficient, permițându-vă totodată să ascultați orice conținut.


Conectivitate extinsă

Prezența conectorilor de intrare de diferite tipuri oferă confort în timpul funcționării. Cu porturile HDMI 1.4, Display Port și DVI, vă veți bucura de versatilitatea unui monitor care se poate conecta la mai multe dispozitive externe suplimentare.


Siguranța ochilor

Monitorul este echipat cu tehnologii avansate de protecție a ochilor care reduc oboseala ochilor, contribuind astfel la o concentrare mai bună și la creșterea productivității muncii dumneavoastră. Flicker Free și Eye Saver Mode reduc deteriorarea ochilor prin reducerea pâlpâirii ecranului și a emisiilor de lumină albastră.


Display de economisire a energiei

Tehnologia îmbunătățită de economisire a energiei Eco Saving Plus reduce consumul de energie cu până la 10% fără a compromite calitatea imaginii. Această tehnologie optimizează automat luminozitatea zonelor întunecate ale ecranului, ajustând, de asemenea, luminozitatea componentei RGB pentru a menține luminozitatea ecranului cu care sunteți obișnuit.