Va rezista la orice test

OPPO A96 ocupă un loc special printre noile produse: acest smartphone este combinația perfectă între sofisticare, fiabilitate și performanță. Autonomia impresionantă este asigurată de o baterie de 5000 mAh. Recuperarea energiei prin încărcare de 33 W completează conceptul. Carcasa exterioară cu o textură sidef este frumoasă și durabilă, ceea ce este confirmat de teste speciale. Ecranul FHD+ de 90 Hz creează o experiență vizuală uimitoare. Cipul NFC este un plus convenabil pentru comunicarea fără contact.

Fotografie 1 OPPO A96

Încărcare rapidă a bateriei 5000 mAh

Caracteristica cheie a fost capacitatea tehnologiei de a restaura rapid resursa. Pentru aceasta, este folosit standardul 33W SUPERVOOC™. Durează doar 26 de minute pentru a încărca complet bateria de 5000 mAh! Funcțiile inteligente de protecție a bateriei vă permit să dormiți liniștit, fără teamă pentru siguranța telefonului dvs.: tehnologiile AI împiedică reîncărcarea bateriei pe timp de noapte, ceea ce îi va salva viața. Conectorul USB este rezistent la ardere și este robust pentru a rezista la cel puțin 20.000 de cicluri de conectare.

Foto 2 OPPO A96

Spectru complet de culori

Înainte de a deschide o imagine impresionantă, formată pe o pânză de 2400 × 1080 pixeli. Diagonala de 6,59 inchi cu un raport ecran-corp de 90,80% vă va permite să contemplați imaginea la cel mai bun mod. Gama de culori NTSC, cu o acoperire de 96%, arată toată revolta de culori cu transmisia realistă a fiecărei nuanțe. Rata de reîmprospătare la maxim este de 90 Hz, în timp ce tehnologia selecției sale adaptive va permite echipamentului să nu irosească resurse acolo unde nu are sens: ecranul comută parametrul în funcție de sarcinile curente.

Foto 3 OPPO A96

Estetica carcasei exterioare

Designul premium și cel mai înalt nivel de calitate au devenit semnul distinctiv al smartphone-ului OPPO A96. Învelișul său exterior are o textură sidefată, datorită căreia se joacă frumos cu strălucirea soarelui de pe suprafața sa. Este de remarcat faptul că calitatea materialelor și a ansamblului nu lasă loc de compromis - lucrul este cât se poate de rezistent și adaptat la forța majoră. Suprafața nu este supusă zgârieturilor, datorită cărora telefonul își păstrează aspectul frumos pe toată perioada de funcționare.

Foto 4 OPPO A96 Foto 4-1 OPPO A96

Fiabilitate impresionantă

Foloseste aparatul in orice conditii, pentru ca pentru asta a fost creat! Evaluarea de rezistență la praf și apă IP54 confirmă faptul că echipamentul este capabil de fapte reale. Creatorii produsului l-au supus la 28.000 de micropicături, o cădere de la o înălțime de 1 m (imitație a căderii dintr-o mână sau din buzunar), expunere la un mediu cu o temperatură de -15 ... +55 ° C. Acest bebeluș va deveni un partener de încredere în orice activitate creativă.

Foto 5 OPPO A96

Cele mai bune soluții hardware

În ceea ce privește partea tehnică, aici s-a încercat să obțină indicatori optimi de performanță, care, de altfel, nu ar necesita costuri mari de energie. Ideea a fost un succes: 6GB+128GB memorie duală RAM+ROM împreună cu procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 680 și Qualcomm® Adreno™ GPU 610 tactat la 1,1 GHz oferă performanțe uimitoare, optimizează consumul de energie, creează grafică de înaltă calitate în jocuri și alt continut.

Foto 6 OPPO A96

platforma multimedia

Obțineți o experiență de divertisment impresionantă, care va aduce doar emoții pozitive. Acesta este un ecran cu o rată de reîmprospătare de 90 Hz, oferind tranziții fluide de cadre și grafică de joc. Este completat de difuzoare duble care formează un sistem stereo de înaltă calitate. Așa se realizează efectul de imersiune completă, unde un joc, un film, un concert trec dincolo de telefonul mobil OPPO A96, devenind o parte din viață.

Foto 7 OPPO A96

Trei lentile pentru fotografii cool

Utilizarea configurației camerei alese nu este întâmplătoare: face posibilă realizarea de fotografii de înaltă calitate, acoperă toate nevoile de bază și nu supraîncărcă dispozitivul și utilizatorul cu lucruri inutile. Dispune de o cameră frontală de 16 MP, un obiectiv principal de 50 MP și un senzor de adâncime de 2 MP pentru efect bokeh. Instrumentele AI vă vor permite să faceți o retușare naturală a portretului. Fotografia de noapte captează bine lumina. Modul portret neon estompează elegant luminile artificiale din fundal.

Foto 8 OPPO A96
Foto 9 OPPO A96

Sistem de operare convenabil

Smartphone-ul vine cu ColorOS 11.1, care este extrem de simplu și concis ca interfață, rapid în acțiune. Printre inovațiile interesante ale sistemului de operare actualizat se numără accesul la traducător prin Google Lens. Faceți o fotografie și obțineți rezultate instantanee. Funcționalitatea FlexDrop vă permite să comutați rapid între aplicații. Experimentați un nou nivel de utilizare și receptivitate.