Ceas inteligent Huawei Watch Fit

Ceasul inteligent are un afișaj color AMOLED, 10 zile de viață a bateriei, design elegant, funcție de monitorizare a somnului și monitor pentru ritmul cardiac, programe de antrenament cu instrucțiuni animate. Acest ceas inteligent este însoțitorul perfect pentru antrenamentele și activitățile în aer liber.

Foto 2 Huawei Watch Fit
Foto 1 Huawei Watch Fit

Mai multe opțiuni la încheietura mâinii

HUAWEI WATCH FIT dispune de un ecran AMOLED dreptunghiular luxos de 1,64" cu o rezoluție înaltă de 280x456 pixeli, care oferă o imagine ultra-clară cu un unghi larg de vizualizare. Cu controlul automat al luminozității imaginii, ecranul este clar vizibil chiar și la soare și șase cadranele ceasului funcționează în modul Always-On. Activat, va ajuta la exprimarea individualității și a dispoziției.

Actualizați-vă stilul de zi cu zi

Personalizați-vă ceasul după aspectul dvs. cu diferite teme de culoare pentru cadranul ceasului. Pe lângă temele standard, Watch Face Store are o varietate de teme colorate pentru fețe de ceas din care să aleagă. Și îți poți personaliza oricând ceasul încărcând o fotografie de pe dispozitivul tău mobil.

Foto 2 Huawei Watch Fit

Personalizare convenabilă

Meniul de pe cadranul ceasului este foarte ușor de personalizat. Selectați articolele care vă interesează - vremea, ritmul cardiac, pedometrul, puterea bateriei etc. și plasați-le pe ecran după cum doriți.

Foto 3 Huawei Watch Fit

Orice stil la alegere

Carcasa mată a ceasului se potrivește perfect cu cureaua moale colorată de înaltă calitate. Cu ceasul inteligent HUAWEI WATCH FIT, veți avea întotdeauna un aspect sofisticat și elegant.

Foto 2 Huawei Watch Fit

Design elegant, autonomie mare a bateriei

Elegant și ușor, HUAWEI WATCH FIT oferă o durată de viață îmbunătățită a bateriei cu o baterie care cântărește doar 21 g - însoțitorul perfect pentru toată ziua! Datorită chipset-ului dual și algoritmilor de economisire a energiei, acest ceas durează până la 10 zile fără reîncărcare. Cu tehnologia de încărcare rapidă, încărcați ceasul timp de 5 minute și va funcționa toată ziua.

Foto 2 Huawei Watch Fit

96 de moduri de antrenament

HUAWEI WATCH FIT acceptă 11 moduri de sport cu urmărire precisă în timp real a realizărilor, cum ar fi alergarea, înotul și ciclismul. Și 85 de moduri personalizabile îți vor debloca potențialul într-o varietate de activități - de la yoga la antrenamentul dinamic pe intervale. În plus, ceasul urmărește în timp real ritmul cardiac, caloriile și durata exercițiului.

Foto 2 Huawei Watch Fit