De ce Huawei

Ceasul inteligent Huawei Watch 3 Pro atrage prin designul și funcționalitatea modernă și elegantă. Suportul pentru tehnologia eSIM transformă ceasul într-un dispozitiv de comunicare, care în unele cazuri poate deveni o alternativă cu drepturi depline la un smartphone. Controlează-ți sănătatea și bunăstarea cu ajutorul măsurării temperaturii, a nivelului de oxigen din sânge, a pulsului. Rămâneți în formă cu modurile de antrenament încorporate. Utilizați ceasul timp de 3 până la 14 zile în modul de economisire a energiei și 3 zile în modul inteligent.

Fotografie 1 Huawei Watch 3 Pro

Design premium

Huawei Watch 3 Pro are un stil modern, premium, o combinație perfectă de design elegant și tehnologie de ultimă oră. Ecranul AMOLED de 1,43 inchi oferă mult spațiu pentru informații actualizate. Ceasul este controlat folosind ecranul tactil, un buton lateral și un buton rotativ care vă permite să navigați cu ușurință între aplicații și să reglați volumul.

Fotografie 2 Huawei Watch 3 Pro
Foto 3 Huawei Watch 3 Pro

Ceasul tău Huawei, regulile tale

Faceți ceasul Huawei original. Aveți 30 de fețe de ceas preinstalate, inclusiv cele animate și peste 1.000 de opțiuni de ecran în Huawei Watch Face Store. Creați cadrane de ceas unice folosind videoclipuri scurte capturate pe smartphone.

Ceas în loc de smartphone

Acum nu este necesar să mergeți la vestiar pentru un smartphone dacă apelul a venit în timpul unui antrenament. Cu suport pentru tehnologia eSIM, puteți răspunde la un apel folosind Huawei Watch ca dispozitiv de comunicare. Descărcați aplicații din HUAWEI AppGallery și controlați redarea muzicii de pe smartphone cu ceasul inteligent.

Fotografie 4 Huawei Watch 3 Pro
Fotografie 5 Huawei Watch 3 Pro

Asistent personal la încheietura mâinii

Cu Huawei Watch 3 Pro, puteți accesa notificări, puteți urmări starea de fitness și starea de sănătate, puteți păstra controlul asupra sarcinilor dvs. curente și puteți urmări evenimentele viitoare. Huawei Watch este cel mai bun partener pentru sarcinile de zi cu zi și aventurile captivante.

Controlul gesturilor

Este atât de ușor și convenabil. Doar strângeți-deschideți pumnul pentru a primi un apel. Sau întoarceți încheietura mâinii pentru a dezactiva sunetul unui apel primit.

Fotografie 6 Huawei Watch 3 Pro
Foto 7 Huawei Watch 3 Pro

Controlul camerei

Cu Remote Photo Control, puteți controla camera smartphone-ului dvs. folosind ceasul inteligent Huawei. Butonul rotativ al ceasului cu funcție de zoom vă va ajuta să găsiți cel mai bun unghi și să obțineți o fotografie grozavă.

Măsurători precise. Consum minim de energie

Huawei Watch 3 Pro măsoară cu precizie SpO2 și ritmul cardiac folosind LED-uri avansate și patru fotodiode, precum și tehnologia avansată TruSeen 4.5+, care consumă mai puțină energie și prelungește durata de viață a bateriei.

Fotografie 6 Huawei Watch 3 Pro
Foto 9 Huawei Watch 3 Pro

Măsurarea temperaturii

Simtindu-se bolnav? Doar ia-ți temperatura cu Huawei Watch 3, ca să știi ce pași să faci. Monitorizați-vă sănătatea oriunde și rămâneți sănătoși.

măsurarea SpO2

Saturația de oxigen din sânge este unul dintre principalii factori care determină o stare bună de sănătate. Ceasul vă măsoară automat nivelul SpO2 non-stop și vă oferă informații de sănătate actualizate.

Fotografie 10 Huawei Watch 3 Pro
Fotografie 11 Huawei Watch 3 Pro

Nivelul ritmului cardiac

Tehnologia inovatoare HUAWEI TruSeenTM 4.5+ și senzorul LED vă măsoară ritmul cardiac cu o precizie ridicată, astfel încât să fiți mereu conștient de starea dvs. de bine și să puteți alege activitatea optimă.

Modul de urgență

Când cazi, Huawei Watch 3 Pro intră în modul de urgență și trimite o notificare contactului selectat.

Fotografie 12 Huawei Watch 3 Pro
Fotografie 13 Huawei Watch 3 Pro

Fii la curent cu realizările tale sportive

Practicați sportul preferat și aflați despre succesul dvs. sportiv în timp real. Huawei Watch 3 Pro îți analizează activitatea și acceptă peste 100 de moduri de antrenament. Ceasul detectează automat 6 tipuri dintre cele mai populare antrenamente. Senzorul de geolocalizare GNSS vă permite să urmăriți traseele de antrenament în aer liber. Toate informațiile despre realizările tale sportive sunt disponibile în aplicația HUAWEI Health de pe smartphone-ul tău.

Până la 3 săptămâni fără reîncărcare

Arhitectura cu procesor dublu nu numai că îmbunătățește performanța, dar oferă și o viață lungă a bateriei dispozitivului. Huawei Watch 3 Pro va dura până la 5 zile în modul inteligent 24/7 cu monitorizare continuă a sănătății și până la 21 de zile în modul de economisire a energiei.

Foto 14 Huawei Watch 3 Pro
Fotografie 15 Huawei Watch 3 Pro

Ceasul inteligent Huawei este compatibil cu toate smartphone-urile Android și IOS

Dispozitivele portabile Huawei pot fi asociate cu ușurință cu dispozitive Android și IOS prin aplicația Huawei Health. Scanează codul QR și descarcă aplicația de aici.