Fotografie 1 Huawei MatePad 10.4 2021 WiFi

Conceput pentru a fi un lider

Huawei MatePad 10.4” este un instrument versatil pentru muncă, joacă și divertisment. Această tabletă mobilă și portabilă vă permite să comunicați liber și să vă eliberați creativitatea oriunde v-ați afla. Cu un ecran 2K de 10,4 inchi cu rame subțiri, suport pentru stylus și Wi-Fi 6, Huawei este pregătit pentru ritmul modern al vieții.

Ușoară și mobilă

Huawei MatePad 10.4” este închis într-un corp subțire cu un raport de aspect optim. Tableta este plăcută de ținut în mână, este confortabilă de utilizat chiar și în deplasare. Designul laconic și culoarea clasică a corpului gri închis fac tableta un dispozitiv elegant și practic pentru utilizarea de zi cu zi.

Fotografie 2 Huawei MatePad 10.4 2021 WiFi

Afișaj luminos pentru o experiență de neuitat

Bucurați-vă de imagini luminoase și clare pe ecranul FullView 2K de 10,4 inchi cu rame subțiri de 7,9 mm. O paletă bogată de culori și detalii ridicate oferă imaginii o claritate și un realism uimitoare. Bucurați-vă de posibilitățile nelimitate ale Huawei pentru timp liber, comunicare și muncă.

Foto 3 Huawei MatePad 10.4 2021 WiFi

Nou nivel de performanță

Procesorul puternic Kirin 820 de 7 nm și tehnologiile inteligente Huawei garantează o eficiență energetică ridicată și o funcționare lină și neîntreruptă a tuturor programelor și aplicațiilor. GPU-ul Mali-G57 oferă performanțe excelente în jocuri, chat online și vizionare videoclipuri la o calitate uimitoare.

Foto 4 Huawei MatePad 10.4 2021 WiFi

Wi-Fi 6 standard

Suportul Wi-Fi 6 oferă o viteză crescută de transfer de date și o conexiune mai stabilă. Acum descărcarea fișierelor mari durează mult mai puțin, iar vizionarea videoclipurilor online mulțumește cu claritatea imaginii, fără întârzieri și întârzieri.

Fotografie 5 Huawei MatePad 10.4 2021 WiFi

superputeri de asociere

Combinați un smartphone și o tabletă Huawei și obțineți un super dispozitiv cu super capabilități. Acum puteți vedea ecranul smartphone-ului dvs. pe ecranul tabletei, puteți trimite mesaje de pe telefonul smartphone folosind tastatura tabletei, puteți partaja rapid imagini și fișiere între dispozitive și multe altele.

Foto 6 Huawei MatePad 10.4 2021 WiFi

Comunicare întotdeauna confortabilă

Huawei Mee Time oferă cea mai bună experiență pentru comunicarea cu cei dragi, organizarea de conferințe video și participarea la seminarii web. Funcția Urmăriți-mă vă pune întotdeauna în centrul ecranului, chiar și atunci când nu stați nemișcat. 4 difuzoare + 4 microfoane vă permit să comunicați ca în direct. Bucurați-vă de comunicări de înaltă calitate care vă duc comunicarea la următorul nivel.

Foto 7 Huawei MatePad 10.4 2021 WiFi
Foto 8 Huawei MatePad 10.4 2021 WiFi

Sunet surround puternic

Echipată cu un sistem de sunet cu patru canale și cu tehnologia de sunet Histen 6.1 3D, tableta oferă un sunet surround puternic cu bas îmbunătățit pentru o experiență de conținut complet captivantă.

modul e-book

Pentru a crea un mediu de citire confortabil, tableta Huawei MatePad 10.4” optimizează luminozitatea și contrastul ecranului, ceea ce creează senzația de a citi de pe hârtie. Intensitatea scăzută a luminii albastre care dăunează ochilor este certificată de TÜV Rheinland. Puteți folosi tableta timp de mai multe ore fără pauză și să nu vă simțiți obosit sau inconfortabil.

Foto 9 Huawei MatePad 10.4 2021 WiFi

Luați un stylus

Cu stylus-ul opțional la îndemână și practic, puteți nota o idee grozavă, puteți face o listă de activități, puteți schița un model sau puteți desena un doodle distractiv. Stylus-ul îți oferă senzația de a desena cu un creion pe o foaie de hârtie, îți va permite să-ți dezvolți creativitatea oricând și oriunde.

Fotografie 10 Huawei MatePad 10.4 2021 WiFi