Clasici și inovații

Ceasurile inteligente Huawei Watch GT 3 sunt capabile să se îndrăgostească de tine la prima vedere. Învelișul lor exterior elegant gravitează spre un aspect tradițional, iar „umplutura” îndeplinește cele mai recente cerințe în domeniul gadgeturilor inteligente. Bateria puternică poate menține încărcarea timp de 14 zile. Conectarea la un smartphone prin Bluetooth oferă posibilitatea de a răspunde la apeluri direct de pe ecran. Asistentul personal de alergare controlează fiecare mișcare. Peste 100 de tipuri de activitate fizică asigură o monitorizare personală de înaltă precizie.

Fotografie 1 Huawei Watch GT 3

Eleganța la maxim

Carcasa exterioară incredibil de elegantă a ceasului inteligent îl va face însoțitorul tău zilnic. Cadranul de 42 mm cu sticla 3D creeaza un aspect elegant, care se va potrivi cu orice aspect. O curea sau o brățară completează perfect imaginea - un design premium șic a devenit baza pentru aspectul fiecărei modificări de model. Cadranele interschimbabile oferă o simbioză completă între tehnologie și aspectul tău.

Fotografie 2 Huawei Watch GT 3

Sisteme de super precizie

Huawei Watch GT 3 are un senzor de puls extrem de precis. TruSeen™ 5.0+ oferă cele mai veridice date fără erori, concentrându-se pe bătăile inimii și diferențiind interferențele externe. Poziționarea precisă a utilizatorului în spațiu folosind GPS, GLONASS, Beidou, QZSS și Galileo va ști întotdeauna unde vă aflați și vă va construi traseul. Încărcarea fără fir vă oferă suficientă putere astfel încât să puteți utiliza toate caracteristicile ceasului și să nu vă pierdeți pe terenuri necunoscute.

Fotografie 3 Huawei Watch GT 3
Fotografie 4 Huawei Watch GT 3

Maneta rotativa

Interacțiunea semnificativ simplificată cu echipamentul datorită pârghiei laterale care se rotește în jurul axei sale. Chiar și cu mâinile ude, puteți selecta cu ușurință scala de afișare a widgetului și puteți activa instrumentele necesare folosind acest manipulator. Pentru a selecta volumul sau a seta ora, nu mai este necesar să interacționați complet cu ecranul.

Fii pregătit pentru orice

Circumstanțele de forță majoră nu vă vor lua prin surprindere: împreună cu un ceas inteligent, utilizatorul este pregătit pentru cele mai îndrăznețe surprize. Orele de răsărit și apus, monitorizarea condițiilor meteorologice, fazele lunii - aceasta este doar o mică parte din datele furnizate. În timpul drumețiilor, puteți monitoriza presiunea atmosferică la altitudine cu un barometru, luând decizii rapide, în timp real, pe baza datelor în schimbare.

Fotografie 5 Huawei Watch GT 3

Antrenament personal de alergare

Asistentul personal de alergare încorporat urmărește istoricul performanței tale și oferă programe de antrenament optimizate pentru nivelul tău. Sfatul profesional se bazează pe studiul bătăilor inimii, respirației, distanței parcurse. Asistentul vă va ajuta să vă găsiți calea de întoarcere dacă aveți nevoie de un astfel de serviciu: învățarea rutei, analiza direcției și indicațiile vocale nu vă vor lăsa să vă pierdeți.

Fotografie 6 Huawei Watch GT 3

Peste 100 de formate de antrenament

Însoțirea în timpul oricărei activități va fi soluția ideală pentru a înțelege exact cât de eficient te antrenezi. Un catalog de peste o sută de moduri din diverse direcții (yoga, alergare, înot, ciclism, drumeții etc.) vă va permite să vă alegeți propria opțiune de antrenament. În același timp, muzica redată în fundal va ajuta la diversificarea activității, care poate fi controlată direct de pe dispozitiv.

Fotografie 7 Huawei Watch GT 3

Asistență medicală 24/7

O parte importantă a funcționalității ceasului inteligent Huawei Watch GT 3 este monitorizarea sănătății, care include cei mai populari indicatori: ritmul cardiac, saturația, nivelul de stres, activitatea nocturnă și somnul. Puteți folosi, de asemenea, programatorul de sarcini, care nu vă va lăsa să uitați de momentele importante ale zilei. Cu cât rutina zilnică este planificată mai precis, cu atât este mai ușor să vă mențineți o sănătate bună.

Fotografie 8 Huawei Watch GT 3

Notificări și apeluri

Opțiuni suplimentare pentru dispozitivul inteligent este capacitatea de a răspunde la apeluri și mesaje direct de pe ecranul ceasului. Veți putea vedea cine sună și, de asemenea, veți putea alege să răspundeți, să renunțați la apel sau să trimiteți un șablon de SMS. În timp ce faceți treburile casnice, gătiți, faceți exerciții fizice, nu este necesar să treceți complet la telefonul smartphone - funcționalitatea de notificare va arăta ce merită cu adevărat atenția dvs. și ce poate aștepta.

Fotografie 9 Huawei Watch GT 3