Huawei Watch GT2

Ceas inteligent HUAWEI WATCH GT 2

2 săptămâni de utilizare activă Sticlă 3D cu design
ultra -subțire

Tehnologie inovatoare de economisire a energiei

Creatorii HUAWEI WATCH GT și-au propus sarcina de a dezvălui potențialul maxim al bateriei ceasurilor inteligente. Cu procesorul dublu Kirin A1 (proprietat HUAWEI) pentru dispozitive portabile și tehnologia inteligentă de economisire a energiei, puteți folosi ceasul inteligent 24/7 timp de până la 2 săptămâni fără a fi reîncărcat.

Huawei Watch GT2
Huawei Watch GT2

Estetica minimalismului

Simptomul designului elegant, HUAWEI WATCH GT 2 este echipat cu un afișaj fără cadru realizat din sticlă 3D de înaltă calitate. Caroseria eleganta este realizata intr-un stil clasic.

Antrenor personal

Un cuvânt nou în domeniul antrenamentului personal! Ceasul inteligent HUAWEI WATCH GT 2 îți urmărește activitatea fizică cu sisteme de poziționare precise și efectuează monitorizare fiabilă a ritmului cardiac cu tehnologia TruSeen™ 3.5. Ceasul inteligent va fi partenerul tău de încredere pentru antrenamente mai eficiente în sală și în aer liber.

Huawei Watch GT2

Asistentul tău pentru fiecare zi

Pentru confortul dumneavoastră, HUAWEI WATCH GT 2 vine cu multe funcții avansate, cum ar fi apeluri prin Bluetooth, notificări de mesaje noi, monitorizarea somnului cu tehnologia TruSleep™ 2.0 și tehnologia de monitorizare a ritmului cardiac TruRelax™. Trăiește în ritmul tău cu un ceas inteligent conceput doar pentru tine.

Huawei Watch GT2

Купить смарт-часы Huawei Watch GT 2 вы можете, оформив заказ у нас на сайте, а также по телефону горячей линии 0-800-300-100.