Fotografie 1 Huawei Nova 9 SE

Cucerește de la prima glisare

Smartphone-ul Huawei Nova 9 SE combină cele mai bune calități ale unui dispozitiv eficient. Telefonul a primit o optică impresionantă, condusă de o unitate de 108 megapixeli, care deschide posibilități nelimitate de a crea conținut foto și video. Caracteristica EMUI 12 va facilita conferința video prin afișarea imaginii pe un ecran mare. Încărcarea de 66 W va restabili rapid resursa de energie lipsă. Tot potențialul constă într-o carcasă compactă, cu aspect laconic, cu cele mai subțiri rame de ecran. 191 de grame de beneficiu net!

Conținut premium

Designul rafinat și discret răspunde în general nevoilor publicului țintă. Nano-textura suprafeței corpului de sticlă 3D este plăcută la atingere și bună ca aspect. Stratul dublu de material asigură rezistența și durabilitatea carcasei exterioare. Bucurați-vă de tehnologie elegantă, cu margini raționalizate și o suprafață aderență: smartphone-ul nu este doar frumos, ci și confortabil de manipulat în palmă.

Foto 2 Huawei Nova 9 SE

Rame ultra subțiri

Merită să acordați atenție ecranului. Este înconjurat de rame ultra-subțiri de 1,05 mm. Acest lucru dă cazului și mai mult rafinament. În același timp, ecranul cu o diagonală de 6,78” ocupă aproape toată partea frontală a echipamentului. Vizionarea unui videoclip a devenit și mai plăcută: în acest proces, nu sunteți distras de încadrare, iar imaginea devine o parte organică a realității înconjurătoare.

Foto 3 Huawei Nova 9 SE

Cameră de 108 MP

Compania a acordat o mare atenție opticii Huawei Nova 9 SE. Caracteristica cheie a fost camera principală de 108 megapixeli. Împreună cu acesta, pe blocul camerei vei vedea un senzor de adâncime (2 MP), ultra-wide (8 MP) și o cameră macro (2 MP). Deja un set clasic pentru crearea de fotografii de cea mai înaltă calitate. Vine cu o lentilă frontală de 16 MP. Camera principală folosește tehnologia 9-în-1 pixel binning, rezultând zgomot redus și gamă dinamică ridicată.

Foto 4 Huawei Nova 9 SE

Funcționalitate foto avansată

Baza pentru fotografii luminoase și clare a fost algoritmul de îmbinare a cadrelor. Camera s-a dovedit a fi un instrument bun pentru a face fotografii în condiții de lumină slabă - modul de noapte este responsabil pentru acest lucru. Capturarea unui cadru în mișcare face ca fiecare fotografie să fie extrem de clară. Uită de fotografiile proaste și de o sută de fotografii aproape identice - ești frumoasă în fiecare moment surprins.

Foto 5 Huawei Nova 9 SE

Unghi drept

Obiectivul ultra-larg de 112° surprinde fotografii panoramice impresionante cu un câmp vizual larg. Suportul pentru distanțe focale de până la 4 cm deschide noi posibilități. Diafragma f/2.4 și modul portret sunt orientate spre crearea de povești în care tu vei fi protagonist.

Foto 6-1 Huawei Nova 9 SE Foto 6-2 Huawei Nova 9 SE

Conținut video impresionant

Pentru producătorii de video, bloggeri, proprietarii proiectelor de comerț electronic, Huawei Nova 9 SE va deveni un instrument puternic pentru promovarea produsului și a mărcii lor personale. Crearea video a fost simplificată, iar atractivitatea vizuală a materialului a crescut vertiginos. Opțiunea de a fotografia simultan cu camerele obișnuite și ultra-wide oferă efectul unui unghi dublu. Există o opțiune de a fotografia simultan cu camera principală și frontală. Prin conectarea unui ceas inteligent, puteți activa în mod independent fotografierea fără a scoate dispozitivul de pe trepied.

Foto 7 Huawei Nova 9 SE

Selfie-uri super clare

Sublinierea individualității și prezentarea profitabilă prin selfie-uri a devenit și mai ușoară. Algoritmii pentru combinarea a 4 pixeli în 1 au făcut imaginea mai clară, iar culorile mai expresive, au adăugat realism acestor autoportrete. În același timp, inteligența artificială a procesat în mod natural textura pielii fără a te priva de trăsăturile feței. Chiar și după lăsarea întunericului, camera selfie face o treabă grozavă.

Foto 8 Huawei Nova 9 SE

Încărcare super rapidă

Standardul de încărcare HUAWEI SuperCharge 66W este un proces aproape fulgerător de restabilire a energiei dispozitivului. Bateria de 4000 mAh se va încărca într-o perioadă de timp extrem de scurtă: când îți termini ceașca de cafea și te înviorezi, telefonul va fi pregătit pentru continuarea lucrărilor în același mod.

Foto 9 Huawei Nova 9 SE

Întotdeauna un corp rece

Un factor important de înaltă performanță a fost sistemul de răcire. Se bazează pe utilizarea grafenului. Disiparea căldurii structurii stratificate este asigurată de un sistem inteligent capabil să detecteze punctele fierbinți. Răcirea just-in-time funcționează perfect atunci când este nevoie.

Foto 10 Huawei Nova 9 SE