Fotografie 1 Huawei Nova 9

Strălucește în lumina stelelor

Cu o greutate de doar 175 g2, ultra-subțire HUAWEI nova 9 se potrivește confortabil în mână datorită stratului său dublu de suprafață. Lasă imaginea iconică a inelelor orbitale să devină sursa ta fără fund de idei și să aducă frumusețe în fiecare moment din viața ta.

Fotografie 3 Huawei Nova 9
Fotografie 4 Huawei Nova 9

Culoarea viselor

Albastru perla (Starry Blue) strălucește în toate nuanțele sub lumină schimbătoare, iar negrul clasic este capabil să transmită cele mai mici nuanțe ale dispoziției tale. Transformă-ți visele în realitate vie.

Această lume strălucitoare

Afișajul P3 cu gamă completă de culori (1,07 miliarde de culori) cu precizie ΔE < 13 culori și tehnologia HDR10 de contrast ridicat surprinde frumusețea naturală a lumii. Modul de vizualizare confortabil vă protejează vederea.

Fotografie 5 Huawei Nova 9

Sistem de cameră Ultra Vision de 50 MP

HUAWEI nova 9 este un cuvânt nou în fotografie. Smartphone-ul este echipat cu o cameră Ultra Vision de 50 MP, un senzor mare cu o serie de filtre color RYYB care vă permite să colectați cu 40% mai multă lumină5. Tehnologia HUAWEI XD Fusion Engine vă ajută să procesați rapid o cantitate imensă de informații și să vă asigurați că fiecare imagine este incredibil de clară, indiferent dacă este făcută zi sau noapte.

Fotografie 6 Huawei Nova 9
Fotografie 7 Huawei Nova 9

Claritate incomparabilă a imaginii

Algoritmul de inteligență artificială încorporat vă permite să creșteți rezoluția imaginilor fără a le sacrifica claritatea. Vei putea vedea cele mai mici detalii.

Fotografie 8 Huawei Nova 9

Face nopțile mai luminoase

Surprindeți magia nopții în fotografiile dvs. de portret sau de peisaj. Un algoritm inteligent de strălucire vă va accentua trăsăturile și va îmbunătăți fundalul, în timp ce un interval de sensibilitate ISO ultra-înalt va detecta partea luminoasă chiar și în cele mai întunecate condiții.

Fotografie 9 Huawei Nova 9
Fotografie 10 Huawei Nova 9

Cu o cameră frontală de înaltă rezoluție de 32 MP, culori realiste și detalii fine, HUAWEI nova 9 vă permite să faceți selfie-uri clare. Arată-te din partea cea mai frumoasă.

Mai multă energie pentru divertisment

Puternicul acumulator de 4300 mAh8 folosește un program sistematic de economisire a energiei pentru a garanta o viață excepțional de lungă a bateriei. Vizionați filme, ascultați muzică, discutați și jucați-vă ori de câte ori doriți.

Fotografie 11 Huawei Nova 9
Fotografie 12 Huawei Nova 9

Inteligență artificială pentru toate situațiile de zi cu zi

Glisați ecranul pentru a deschide panoul de control și accesați afișajul, Wi-Fi, Bluetooth și setările de volum. Activați conexiunea inteligentă cu alte dispozitive cu Device+ pentru a edita fișiere de pe smartphone pe laptop sau pentru a efectua apeluri de pe tabletă.