XtraSpace

Practic și spațios

Interiorul proiectat eficient oferă suficient spațiu pentru o cantitate mai mare de produse, eliminând nevoia de a merge des la cumpărături. Mâncarea poate fi ușor organizată pe rafturile din sticlă, în cutii mari sau în coșuri de pe peretele interior al ușii, ceea ce înseamnă că puteți vedea întotdeauna ce este disponibil și să cheltuiți mai puțin.

Suport pentru sticle

Locul potrivit pentru sticle și conserve

Cu suportul practic pentru sticle, sticlele și conservele dvs. sunt ușor accesibile și nu ocupă spațiu care altfel ar putea fi folosit pentru depozitarea altor obiecte.

NoFrost Plus

Nu mai este necesară obositoarea dezghețare

Unul dintre cele mai bune sisteme de răcire de pe piață, instalat în congelator, previne acumularea gheții și a brumei. Ca rezultat, nu va trebui să dezghețați partea interioară a congelatorului, iar capacitatea sa poate fi utilizată mai eficient. Pachetele sau bucățile de produse congelate nu se vor lipi între ele, astfel încât congelatorul va fi curat și ordonat.

MultiFlow 360°

Microclima perfectă pe fiecare raft

Sistemul de ventilare MultiFlow 360° distribuie aerul uniform în compartimentul frigiderului, asigurând circulația optimă a aerului și cele mai bune condiții de depozitare a alimentelor.

Compresorul invertor

Stabil, silențios și durabil

Compresoarele invertor sunt mai silențioase, mai durabile și consumă mai puțină energie decât compresorul obișnuit. Acestea se adaptează mai bine și mai rapid la variațiile de temperatură din interiorul frigiderului, cum ar fi atunci când ușa este deschisă, ceea ce înseamnă că există fluctuații mai mici de temperatură și condiții de depozitare mai bune pentru alimente.

IceMaker cu dozator de apă

Nu este nevoie de filtru sau alimentare cu apă

Mașina de gheață cu control tactil și distribuitor de apă permite să savurați apă răcoroasă, gheață zdrobită și cuburi de gheață fără a fi nevoie să conectați frigiderul la apă curentă. Datorită construcției sale subțiri, nu ocupă prea mult spațiu în interiorul frigiderului.

Bar

Acces ușor la băuturi și gustări

O ușă mai mică convenabilă de pe ușa principală a frigiderului oferă acces instantaneu la raftul pentru băuturi și gustări fără a deschide frigiderul. Această soluție convenabilă ajută, de asemenea, la economisirea energiei, deoarece aerul rece nu părăsește întregul frigider.

HolidayMode

Mod de economisire a energiei

Modul de vacanță reglează temperatura în compartimentele de congelare și de refrigerare pentru a reduce consumul de energie la minimum atunci când frigiderul nu este utilizat pe o perioadă lungă de timp. De exemplu, atunci când sunteți în vacanță.

CrispZone

Proaspăt exact ca din grădină

Sertarul spațios CrispZone este destinat pentru a păstra nutrienții și a prelungi prospețimea fructelor și legumelor.

Iluminare LED

Bine organizat și eficient

Iluminarea cu LED-uri în frigidere oferă o iluminare excelentă și eficientă, deoarece are o durată de viață mult mai lungă și consumă mult mai puțină energie decât becurile obișnuite.

Congelare rapidă

Înghețare rapidă

Congelarea unei cantități mari de alimente? Funcția FastFreeze îngheață produsele la temperatura de -24 °C, pentru a păstra mineralele din alimente și a le păstra calitatea. După aproximativ 26 de ore, funcția se dezactivează automat și temperatura din compartimentul de congelare revine la setarea inițială.

FreshZone

Proaspăt ca și cum ar fi din grădină

Sertarul cu cea mai scăzută temperatură din frigider este perfect pentru a depozita carne, pește, fructe și legume. Acest lucru vă permite să păstrați prospețimea, aroma, culoarea și gustul alimentelor mult mai mult timp.

Generator de gheață

Bucurați-vă de accesul ușor la gheață fără apă curentă

Rezervorul de apă oferă comoditatea zilnică a producției de gheață în frigiderele noastre Side by Side, fără a fi necesară conectarea la apă curentă, iar acest rezervor mare de apă poate conține până la 4,5 litri de apă.

Dozator de apă

Dozatorul de apă face ca apa rece să fie întotdeauna la îndemână.

Unele modele de frigidere și frigidere cu congelator Gorenje sunt dotate cu dozatoare de apă. Această soluție inovatoare vă oferă acces rapid la apă rece.