Perfecțiunea în forma sa cea mai pură

Xiaomi Mi Desktop Monitor 27 a devenit cea mai bună opțiune pentru periferice desktop pentru PC. Utilizează o matrice IPS, datorită căreia imaginea va fi luminoasă și detaliată. Protecția cu spectru albastru vă va permite să lucrați mult timp fără oboseală. Unghiurile de vizualizare de 178° fac posibilă așezarea confortabilă la ecran fără a pierde calitatea imaginii. Ramele înguste cu trei laturi completează perfect compoziția corpului compact într-un stil minimalist.

Fotografie 1 Xiaomi Mi Desktop Monitor 27

Poza grozava

Calitatea imaginii la nivel profesional cu o rezoluție FHD 1920 × 1080 a făcut posibilă crearea condițiilor pentru difuzarea celei mai realiste imagini. Gama de culori sRGB 100% a devenit cheia bogăției fiecărei nuanțe fără a intra în variații „murdare”. Indiferent de scopul în care este folosit echipamentul (muncă, agrement, studiu, jocuri) - vizualul va fi uimitor.

Fotografie 2 Xiaomi Mi Desktop Monitor 27

Reducerea luminii albastre

Uită de spectrul albastru, care stresează retina. Modelul este certificat conform standardelor TÜV Rheinland, ceea ce confirmă inofensivitatea radiațiilor afișate. Cu un astfel de filtru, utilizatorul va putea petrece mult mai mult timp la computer, ceea ce nu va reduce în niciun caz performanța acestuia.

Fotografia 3 Xiaomi Mi Desktop Monitor 27

Ecran lat

Xiaomi Mi Desktop Monitor 27 are unghiuri excelente de vizualizare - 178 °. Cu o astfel de funcționalitate, oferă o vizualizare confortabilă a conținutului din orice unghi, oriunde v-ați afla. Este exclusă distorsiunea culorilor sau a formelor obiectelor. Transmisia crescută a luminii a matricei IPS și calitatea FHD au devenit baza pentru o imagine perfectă.

Fotografie 4 Xiaomi Mi Desktop Monitor 27

Rame subțiri elegante

Conceptul de design exterior folosește populara metodă de design cu ramă subțire pe 3 fețe. Cu această abordare, se păstrează eleganța întregii carcasi și se creează condiții pentru o percepție mai confortabilă a imaginii atunci când nu există un cadru care distrage atenția. Cu un astfel de caz, formatul multi-monitor devine vizual mai estetic, iar efectul de imersiune este realizat la 100%.

Fotografie 5 Xiaomi Mi Desktop Monitor 27

Design subțire

În general, carcasa arată foarte elegant, având o grosime de 7,5 mm în punctul cel mai subțire. Datorită acestui fapt, poate fi așezat pe orice masă în orice condiții de interior. Panoul din spate este plat și nu are elemente proeminente. Cea mai simplă formă cu un design concis - cea mai bună de acest gen.

Fotografie 6 Xiaomi Mi Desktop Monitor 27

Cel mai înalt confort

Detaliile ergonomice creează un mediu confortabil care este confortabil pentru sesiuni lungi de lucru. Poziția monitorului este reglabilă în orice unghi. Navigarea se face cu un singur buton. Cu acesta, monitorul Xiaomi Mi Desktop Monitor 27 este pornit și oprit. Porturile funcționale pentru conectarea echipamentelor suplimentare (VGA HDMI, DC IN, intrare audio) vă stă la dispoziție.

Fotografie 7 Xiaomi Mi Desktop Monitor 27