Control modern cu afișaj

Afișajul mare și clar vă permite să setați rapid temperatura. Funcțiile Quick Freeze și Holiday sunt activate cu o singură atingere. Și dacă temperatura din interiorul dispozitivului crește din orice motiv, o alarmă vă va avertiza imediat despre acest lucru.

Depozitare convenabilă a sticlei

Pe un raft convenabil, sticlele și cutiile de băuturi sunt întotdeauna la îndemână și nu ocupă spațiu pe rafturile din sticlă și uși care pot fi folosite pentru depozitarea altor produse.

Fără dezghețare obositoare

Unul dintre cele mai bune sisteme de racire de pe piata, instalat in congelator, previne formarea inghetului si a ghetii. Drept urmare, nu trebuie să dezghețați congelatorul și spațiul poate fi folosit mai eficient. Pachetele alimentare nu se îngheață între ele, păstrând ordinea în congelator.

Microclimat perfect pe fiecare raft

Sistemul de ventilație MultiFlow 360° distribuie uniform aerul din compartimentul frigider, asigurând o circulație optimă a aerului și cele mai bune condiții de depozitare a alimentelor.

Când ai nevoie de gheață

Cu aparatul de gheață pivotant detașabil, aveți întotdeauna suficiente cuburi de gheață la dispoziție. Doar rotiți butonul și bucurați-vă de băuturi reci.

În conformitate cu bucătăria

Adâncimea frigiderului se potrivește cu adâncimea blatului, astfel încât se potrivește perfect în bucătărie, oferind în același timp mult spațiu pentru depozitarea alimentelor.

Modul de economisire a energiei

Funcția Vacanță reglează temperatura în compartimentele congelatorului și frigiderului pentru a reduce la minimum consumul de energie electrică dacă nu utilizați frigiderul pentru o perioadă lungă de timp. De exemplu, când pleci în vacanță.

Proaspăt din grădină

Sertarul spațios pentru legume și fructe CrispZone păstrează legumele și fructele proaspete și hrănite.

Bine pozitionat si eficient

Iluminarea LED de înaltă performanță asigură o iluminare optimă a spațiului interior. LED-urile consumă mai puțină energie electrică și durează mult mai mult decât becurile convenționale.

Inghet rapid

Înghețați mult? Funcția FastFreeze îngheață alimentele la -24°C pentru a păstra mineralele și nutrienții. După aproximativ 26 de ore, funcția se va opri automat și temperatura compartimentului congelator va reveni la setarea inițială.