Blaupunkt deschide lumea cinematografiei și a divertismentului

Televizorul Blaupunkt UB5000 vă va ajuta să vă cufundați în lumea nelimitată a cinematografiei moderne și a emisiunilor TV. Limitat de rame subțiri, practic invizibile, ecranul oferă o calitate uimitoare a imaginii 4K UHD, în timp ce Dolby Audio îmbunătățește și mai mult experiența de vizionare. Serviciile Smart TV preinstalate oferă acces gratuit la conținut pentru toate gusturile.

Foto 1 Blaupunkt UB5000

Management cu Google Assistant

Asistentul inteligent Google vă oferă un control extins asupra conținutului și setărilor televizorului. Doar puneți o întrebare apăsând butonul de pe telecomandă și Asistentul Google va găsi rapid o soluție la problema dvs., fie că este vorba despre o căutare de film, o căutare de rețetă sau un clip de știri. Google Play oferă acces nelimitat la un număr mare de aplicații pe orice subiect.

Foto 2 Blaupunkt UB5000

HDR este dincolo de concurență

Cu tehnologia HDR, televizorul ajustează automat luminozitatea, contrastul și gama de culori pentru o calitate perfectă a imaginii pe ecran, inclusiv lumini și umbre. Acum puteți vedea clar chiar și acele detalii care anterior ți-au ocolit atenția.

Foto 3 Blaupunkt UB5000

4K UHD realist

Bucurați-vă de fiecare detaliu pe televizorul 4K UHD Blaupunkt UB5000, bucurați-vă de imagine cu o gamă îmbunătățită de luminozitate și contrast și bucurați-vă de fiecare vizionare.

Foto 4 Blaupunkt UB5000

Nu există niciodată prea mult conținut

Serviciile de streaming populare, cum ar fi Netflix, YouTube, Megogo și altele, vă ajută să găsiți conținut pentru toate gusturile și să vă relaxați în compania personajelor dvs. preferate din film.

Foto 5 Blaupunkt UB5000
Foto 6 Blaupunkt UB5000

Mai multe oportunități de relaxare și distracție

Conexiunea WiFi wireless modernă asigură recepția conținutului la o calitate excelentă, fără lacune și întârzieri. Iar tehnologia Bluetooth vă permite să conectați orice dispozitiv fără fir Bluetooth la televizor, inclusiv căști, difuzoare portabile, joystick-uri pentru jocuri, șoareci și multe altele.