Gree GWH09QB-K6DND2E Lomo Inverter este un aparat de aer condiționat cu invertor montat pe perete. Aparatele de aer condiționat din această serie sunt potrivite pentru interioare în stil clasic și modern. Aparatele de aer condiționat din seria Lomo Inverter combină tehnologiile moderne și GREE de înaltă calitate a construcției, funcționează pe freon R-32 și sunt echipate cu un modul Wi-FI.

Principalele funcții și moduri de funcționare

Principalele funcții și moduri de funcționare ale aparatului de aer condiționat GWH09QB-K6DND2E

Moduri de operare

  1. Modul de funcționare automat al ventilatorului - rotația ventilatorului poate fi controlată de microprocesor, în funcție de condițiile de funcționare ale aparatului de aer condiționat.
  2. Dezumidificare și purificare a aerului - modelul condiționează aerul, îl dezumidifică, eliminând umiditatea excesivă și efectuează și curățarea prealabilă.
  3. Răcire și încălzire - aerul condiționat creează cea mai potrivită oprire climatică, ceea ce contribuie la confortul și distracția dumneavoastră plăcută.
  4. Funcționarea aparatului de aer condiționat este permisă la temperaturi exterioare scăzute (<-10 grade).

Control aer conditionat

  1. compresor inverter.
    Gree AC Inverter Compresor
  2. Freon R32 sigur pentru ozon.
  3. Lucrați în modul Sleep - oferă confort și economie de energie electrică. Aparatul de aer condiționat schimbă automat modul de temperatură la o oră după ce modul este pornit.
    Modul de repaus confort al aparatului de aer condiționat Gree
  4. Flux larg de aer - această funcție vă permite să faceți o distribuție uniformă a aerului încălzit și răcit în interiorul încăperii.
  5. Modul Turbo - această funcție vă permite să încălziți sau să răciți rapid aerul atunci când aparatul de aer condiționat funcționează la capacitate maximă.
  6. Timer - această funcție vă permite să porniți / opriți automat aparatul de aer condiționat la o oră strict programată.
  7. Ceasul de pe telecomandă - o funcție atât de convenabilă vă va ajuta să știți întotdeauna ora exactă, urmărind durata aparatului de aer condiționat.
  8. Ventilator cu mai multe viteze. Posibilitatea de a alege una dintre vitezele ventilatorului pentru confort maxim.

Funcții și opțiuni

Sănătate

  1. Generator de plasmă rece. Una dintre cele mai avansate tehnologii de purificare a aerului din lume. Ionizatorul cu plasmă generează o tensiune de aproximativ 4800 V. Această tensiune distruge toți agenții patogeni care intră în câmpul său de acțiune. Pe filtrul fotocatalitic se acumulează particule mai mari.
    Filtre de aer conditionat Gree
  2. Protecție la aer rece - în modul de încălzire, ventilatorul pornește cu întârziere, permițând schimbătorului de căldură să se încălzească.
  3. Protecție împotriva ciupercilor și mucegaiului - după oprirea aparatului de aer condiționat continuă să funcționeze o perioadă de timp, eliminând reziduurile de umezeală din interiorul carcasei.

Funcții

  1. Încălzire/răcire rapidă.
  2. Capac schimbător de căldură Blue Fin. Acoperire specială anticorozivă a schimbătorului de căldură pentru a-l proteja de mediile agresive.
    Aer condiționat Gree Blue Fin Special Straight
  3. Control WiFi. Modul Wi-Fi pentru posibilitatea de a controla aparatul de aer condiționat prin Smartphone/Tabletă (OS: Android, iOS).
  4. Dezghețare inteligentă. Când aparatul de aer condiționat funcționează în modul de încălzire, temperatura schimbătorului de căldură al unității exterioare scade adesea sub 0°C. Pentru a preveni formarea gheții pe schimbătorul de căldură al unității exterioare, aparatul de aer condiționat trece în modul de dezghețare.
    Dezghețare inteligentă pentru aparatul de aer condiționat Gree
  5. Sistem de autodiagnosticare. În cazul unei defecțiuni, aparatul de aer condiționat indică un accident pe afișajul unității interioare.
  6. Repornire automată. După pornire, aparatul de aer condiționat restabilește automat toate modurile atribuite anterior.
    Auto-repornire și auto-diagnosticare a aparatului de aer condiționat Gree
  7. Pornire lină. Compresorul pornește la turație mică și o crește treptat.
  8. Autocuratare. Permite eliminarea umezelii din schimbătorul de căldură, ceea ce previne dezvoltarea mucegaiului și a bacteriilor. In acest fel, mirosurile neplacute sunt eliminate si nu este nevoie de curatare mecanica a schimbatorului de caldura.
    Funcția de autocurățare a aparatului de aer condiționat Gree
  9. Pornind de la temperaturi exterioare scăzute. Funcționarea aparatului de aer condiționat este permisă la temperaturi exterioare scăzute.
  10. Posibilitatea de a porni la tensiune joasă. Aparatul de aer condiționat poate fi pornit și poate funcționa normal chiar și la tensiune joasă (198V).
    Posibilitatea de a porni la aparatul de aer condiționat Gree de joasă tensiune
  11. Funcția SIMT. Menținerea temperaturii setate la locația telecomenzii.
    Funcția I FEEL a aparatului de aer condiționat Gree
  12. Panoul detașabil al blocului intern. Panoul unității interioare este ușor de deschis și închis, ceea ce face ușoară curățarea și înlocuirea filtrelor. Poate fi, de asemenea, îndepărtat dacă este necesar.

Caracteristici tehnologice

  1. Instalare cu două fețe, evaporator compact, design integrat al corpului.
    Instalare aer condiționat Gree pe două fețe

  2. Afișaj color. Funcțiile și modurile de funcționare selectate ale aparatului de aer condiționat sunt reflectate pe afișajul unității interioare sub formă de simboluri colorate.

  3. Notificare sonoră - atunci când aparatul de aer condiționat este pornit sau oprit, dă un semnal sonor.

  4. Transport ușor al unității exterioare, design îmbunătățit de paleți, placă rezistentă la căldură, ventilator de înaltă eficiență și silențios.
    Unitate exterioară de aer condiționat Gree Transport ușor

  5. Blocarea telecomenzii - vă permite să vă protejați de accesul neautorizat la aparatul de aer condiționat.