Design de calitate și răcire confortabilă.

Răcire automată la temperatura dorită a camerei

Urmăriți temperatura actuală din cameră, determinată de termostatul încorporat și afișată pe afișaj. Pentru o răcire rapidă, pur și simplu setați temperatura dorită între 16°C și 31°C și aparatul de aer condiționat va răci camera după cum doriți. Pentru a menține valoarea setată a temperaturii, dispozitivul se asigură automat că compresorul frigorific este oprit când este atins valoarea setată a temperaturii. Dispozitivul va relua racirea numai atunci cand temperatura dorita este depasita. Efect secundar pozitiv: Prin urmare, dispozitivul de categoria de eficiență energetică A funcționează într-o manieră de economisire a energiei și economică. 

Adiere proaspătă - cu și fără funcție de răcire

În plus, elegantul polivalent este echipat cu un ventilator reglabil în trei trepte, cu o capacitate de până la 450 m³/h. Chiar și atunci când compresorul frigorific este oprit, dispozitivul oferă o adiere proaspătă și o circulație eficientă a aerului în cameră. Cu funcția de balansare opțională activată suplimentar, aerul rece va fi distribuit uniform în toată încăperea. Pentru a filtra, de asemenea, scame, praf și păr de animale din aerul respirabil, un filtru de aer ușor de curățat este integrat în spatele dispozitivului.

Funcția de dezumidificare ajută la scăparea de înfundarea în cameră.

Capacitatea de dezumidificare de 1,5 litri pe oră permite dispozitivului să extragă în mod activ umiditatea din aerul apăsător și înfundat. Rezultatul este un climat interior vizibil mai plăcut. În plus, dezumidificarea previne dezvoltarea nesănătoasă a mucegaiului. Datorită recirculării interne a condensului, golirea rezervorului de colectare este necesară doar rar: condensul este reutilizat pentru a răci condensatorul folosind un sistem inteligent de recirculare. În consecință, cea mai mare parte a apei pur și simplu se evaporă.


Aer rece din interior cu stil și confort

Controlați convenabil aparatul de aer condiționat PAC 3810 S argintiu de pe scaun. Toate funcțiile și setările pot fi efectuate nu numai cu ajutorul afișajului LED al dispozitivului, ci și cu ajutorul telecomenzii, fără măcar a părăsi scaunul.

Funcția de cronometru

Cronometrul practic de 24 de ore permite ca dispozitivul să fie pornit și oprit individual după o oră stabilită. În acest fel, garantezi că, de exemplu, la birou, aparatul de aer condiționat se va opri automat după programul de lucru. Pe de altă parte, puteți, de exemplu, să setați o răcoare plăcută pentru a vă trezi dimineața și a începe ziua cu o ardezie curată.

Modul de noapte

Pentru a putea adormi și dormi bine chiar și în nopțile prea calde de vară, aparatul de aer condiționat confort PAC 3810 S este echipat cu un mod de noapte care vă permite să creșteți treptat temperatura. După o oră, temperatura setată va crește automat cu 1°C și din nou cu 1°C după încă o oră. Acest nivel de temperatură se va menține pe tot parcursul nopții. Acest lucru vă asigură că veți adormi într-un aer plăcut din cameră și vă bucurați de un somn odihnitor, fără hipotermie. Sfat: Dacă este necesar, puteți folosi suplimentar un cronometru pentru a opri automat dispozitivul pe timp de noapte.


Funcția de balansare

Funcția opțională de balansare la cerere asigură o răcire uniformă în întreaga cameră. Ieșirea de aer se rotește automat de jos în sus pentru o distribuție optimă a aerului rece.


Filtru de aer pentru păr de animale, puf și praf

Un filtru de aer integrat în spate îndepărtează în mod fiabil părul de animale, scamele și praful din aerul din interior. Acest lucru face în special persoanele care suferă de alergii și persoanele cu căi respiratorii sensibile să respire liber și profund. Filtrul detașabil poate fi curățat cu ușurință prin simpla ștergere sau clătire. Dacă doriți să plasați aparatul de aer condiționat într-o altă cameră, acesta poate fi mutat convenabil dintr-un loc în altul datorită roților care se rotesc ușor.


Stil argintiu

Designul fiecărei camere este diferit. Interiorul modern este perfect pentru designul gri argintiu delicat strălucitor al elegantului dulap de aer condiționat. Fie că este vorba de ventilator, dezumidificator sau răcire puternică – aparatul de aer condiționat PAC 3810 S confort îți va permite să te bucuri de o climă plăcută, elegantă și confortabilă pe tot parcursul anului!

Concentrează-te pe stil și confort: corpul argintiu al aparatului de aer condiționat se potrivește perfect în orice mediu de viață sau de lucru. Dimensiunile compacte și o capacitate de răcire de 3,8 kW / 13.000 BTU/h asigură o prospețime plăcută în încăperi de până la 50 m² sau 125 m³.

Consumul de energie al aparatului de aer condiționat este un factor important. Cu categoria de eficiență energetică A, puteți fi sigur că costurile dvs. de energie vor rămâne în limite rezonabile. Datorită recirculării condensului și funcțiilor de pornire/oprire controlate de termostat, unitatea în sine oferă o răcire destul de eficientă și economică.

Dacă doriți, puteți activa funcția de balansare. Clapeta de evacuare a aerului se ridică și coboară automat pentru a distribui aerul de răcire uniform în întreaga cameră.

Filtrul de aer încorporat pe spatele dispozitivului purifică aerul din cameră de praf, puf și păr de animale. Poate fi îndepărtat și curățat cu ușurință fără prea mult efort. În general, PAC 3810 S combină instalarea, întreținerea și service-ul necomplicate, rapide și ușoare.

Fie că este vorba de un cronometru de 24 de ore, 3 niveluri de ventilator, temperatura actuală a camerei, preselecția țintei, funcție de dezumidificare sau modul de noapte, afișajul LED clar și inteligent oferă o funcționare intuitivă și oferă informații despre toate setările importante dintr-o privire.

Toate funcțiile și setările pot fi controlate și cu ajutorul telecomenzii cu infraroșu. Acest lucru vă permite să reglați confortabil aparatul de aer condiționat de pe scaun, în funcție de cerințele dumneavoastră individuale.

Aparatul este echipat cu roți cu rulare lină și mânere mari încastrate. Astfel, aparatul de aer conditionat poate fi transferat rapid si usor dintr-o camera in alta fara a fi nevoie sa il carati. Înfășurarea din spate a cablului asigură protecție împotriva pericolului de împiedicare.

În modul uscat, condensul care se formează în interiorul unității este reutilizat pentru răcire, ceea ce înseamnă că aproape nu mai rămâne apă reziduală. În cazul unui nivel ridicat de umiditate sau al răcirii continue, condensul acumulat se poate acumula în rezervorul de apă reziduală. Conectarea unui furtun de scurgere face inutilă golirea manuală a rezervorului.


Soluția optimă pentru răcirea spațiilor de birouri de până la 50 m² în zilele caniculare. Designul gri-argintiu al carcasei este ideal pentru mediile moderne de birou.


Aer condiționat, ventilator sau dezumidificator: PAC 3810 S de înaltă calitate, elegant și puternic poate fi folosit în apartamentul dumneavoastră în orice perioadă a anului.

Capacitate de racire

Aparatul de aer condiționat de 3,8 kW asigură răcoare plăcută și o climă plăcută.

Funcția de dezumidificare

Nivelul de umiditate interioară poate fi redus chiar și fără funcția de răcire.

3 setari ale ventilatorului

Aerul din cameră circulă chiar și atunci când funcția de răcire este oprită.

Mod auto

Controlează nivelul de răcire în funcție de temperatura ambiantă și de temperatura setată.

Funcția de balansare

Distribuție perfectă a aerului datorită funcției de rotire a aripioarelor la cerere.

Telecomandă

Poate fi controlat convenabil de la distanță cu o telecomandă IR; blocare pentru copii selectabilă.

Afișaj LED

Afișajul LED cu iluminare din spate oferă informații despre toți parametrii importanți.

Diagnostic propriu

Detectarea defecțiunilor și indicarea precisă a sursei erorii.

Modul de noapte

Vă ajută să dormiți sănătos, crescând încet temperatura.

Funcția de cronometru

Aparatul de aer condiționat se pornește sau se oprește automat după o anumită perioadă de timp.

Termostat de cameră

Temperatura actuală a camerei este determinată de termostatul încorporat.

Filtru de aer

Filtru antibacterian lavabil pentru a îmbunătăți calitatea aerului.

Funcția de repornire automată

Își amintește setările selectate anterior pentru următoarea pornire.

Reciclarea condensului

. Reduce consumul de energie și golirea constantă a recipientului.

Role

Datorită rolelor cu frecare redusă, aparatul de aer condiționat poate fi poziționat în poziția dorită.