Xiaomi Mi Smart Band 7

Interfață de utilizator complet renovată

Ecranul cu o zonă de vizualizare mai mare vă permite să potriviți mai multe elemente și oferă un nou design de interfață. Iar aspectul inteligent face ca afișarea datelor să fie intuitivă, astfel încât totul să fie clar pentru utilizator dintr-o privire.

Ecran mare. Poza mai atractiva

Ecranul AMOLED de 1,62 inchi al noii Mi Smart Band 7 mulțumește ochiul nu numai prin culori strălucitoare, ci și cu înaltă definiție, arătând fiecare imagine în detaliu. În același timp, aria de vizualizare a afișajului a crescut cu 25%, ceea ce facilitează vizualizarea informațiilor. Deci, fie că este vorba de monitorizarea ritmului cardiac în timp ce alergați sau de citirea mesajelor pe drum, trebuie doar să ridicați mâna și să vedeți ce aveți nevoie.

Peste 100 de fețe de ceas noi

Personalizați-vă Xiaomi Mi Smart Band 7 pentru a se potrivi nu numai sarcinilor dvs., ci și gusturilor dvs. Brățara a primit un cip actualizat care contribuie la efecte de animație mai fine pentru cadranele dinamice ale ceasului care se schimbă constant. De asemenea, acceptă fețe de ceas personalizate și modele Always-On-Display, oferindu-vă mai multe moduri noi de a vă exprima.

120 de moduri sportive

Xiaomi Mi Smart Band 7 a primit 120 de moduri sportive complet actualizate, acoperind aproape toate tipurile de activități, de la sporturi în aer liber până la sală sau aerobic. Poate nu numai să înregistreze durata exercițiilor de sărituri și consumul de calorii, ci și să analizeze antrenamentele cu analiza statistică a ritmului cardiac. Pentru a putea înțelege mai bine eficiența cursurilor tale.

Pentru sport și recreere

Brățara TPU de înaltă calitate cu acoperire antibacteriană oferă mai multe opțiuni pentru purtarea de zi cu zi. Datorită unei game largi de culori de curele și modele de cadrane, Mi Smart Band 7 poate fi un asistent în activitățile de zi cu zi, sport sau un accesoriu original pentru look-ul tău. Ce stil preferi?

Analiză cuprinzătoare pentru o performanță mai bună

Vrei sa slabesti sau sa castigi masa musculara? Obțineți corect planul de activitate. Și pentru a vă face antrenamentele mai profesionale, trackerul de fitness va analiza o varietate de indicatori fizici, cum ar fi ritmul cardiac sau VO2 max. Și va da, de asemenea, recomandări cu privire la durata antrenamentului și odihnă pentru a preveni stresul excesiv.

Competiție de anduranță cu prietenii

Transformă-ți antrenamentele într-un joc și obține rezultate cu prietenii tăi. Aplicația Xiaomi Sports Health are un nou joc de sport numit Vitality Contest. În acesta, vă puteți seta nivelul de activitate zilnic și vă puteți invita prietenii să-i provoace și să concureze cu ei în pașii făcuți, caloriile arse, timpul de activitate și multe altele. Antrenați-vă împreună și fiți sănătoși.

Carcasă rezistentă la apă

Trackerul de fitness are un rating de rezistență la apă de 5 ATM și poate rezista la scufundarea în apă până la 50 de metri. Prin urmare, cu el puteți înota în piscină și chiar vă puteți scufunda la o adâncime mică. Și recunoașterea inteligentă a 4 stiluri de înot vă va ajuta să vă înregistrați progresul.

Asistență medicală în fiecare zi și noapte

Saturația sângelui cu oxigen este unul dintre principalii indicatori calitativi ai stării de sănătate a corpului uman. Dacă nivelul de oxigen din sânge rămâne prea scăzut, pot apărea simptome precum dureri de cap, pierderi de memorie și probleme de respirație. Mi Smart Band 7 este echipat cu monitorizare continuă a saturației de oxigen din sânge pe tot parcursul zilei și vă poate avertiza despre o saturație scăzută de oxigen, astfel încât să vă puteți monitoriza starea de sănătate în orice moment al zilei.

Peste două săptămâni de viață a bateriei și încărcare magnetică

Concentrează-te pe ceea ce este important pentru tine și mergi doar la afacerea ta. Cu o baterie mare care durează până la 15 zile cu utilizare obișnuită sau 9 zile cu utilizare intensă, trackerul nu trebuie să-și monitorizeze în mod constant nivelul de încărcare. Iar încărcarea magnetică ușor de manevrat va face procesul mult mai convenabil pentru utilizator. Doar aduceți-l pe dispozitiv și se va pune la loc de unul singur.

Asistentul tău inteligent în viața de zi cu zi

Xiaomi Mi Smart Band 7 va deveni și asistentul tău personal în activitățile zilnice. Vă va trezi la momentul potrivit, vă va aminti de o întâlnire programată, vă va afișa vremea curentă și mesajele primite. Prin urmare, puteți menține întotdeauna ritmul dorit pe tot parcursul zilei. Iar capacitatea de a controla redarea muzicii de pe smartphone chiar de la încheietura mâinii va crea cu ușurință atmosfera potrivită pentru antrenament sau relaxare. Trăiește în fiecare zi așa cum îți place.

<