Frigider Samsung RB36T677FB1/UA

Samsung vă păstrează produsele proaspete

Frigiderul Samsung RB36T677FB1/UA oferă cele mai bune condiții pentru depozitarea unei game largi de produse. Tehnologia unică de răcire All-Around menține un microclimat optim în diferite zone, funcțiile Power Cool și Power Freeze accelerează răcirea și înghețarea produselor. Tehnologia No Frost realizează răcirea produselor fără formarea de îngheț. O zonă de prospețime și un sertar cu control al umidității păstrează carnea și legumele proaspete pentru o lungă perioadă de timp.

Foto 1 Samsung RB36T677FB1/UA

Și mai mult spațiu de depozitare

Menținând dimensiunile exterioare compacte, spațiul interior al Samsung RB36T677FB1 / UA este mărit datorită tehnologiei SpaceMax: pereții mai subțiri cu izolație termică inovatoare măresc volumul interior al camerelor și mențin eficiența energetică ridicată a frigiderului.

Foto 2 Samsung RB36T677FB1/UA
Foto 3 Samsung RB36T677FB1/UA

Tehnologie de răcire Răcire generală

Tehnologia unică de răcire All-Around asigură o alimentare separată cu aer rece prin orificiile de ventilație situate la nivelul fiecărui raft. Tehnologia previne amestecarea mirosurilor, ceea ce vă permite să păstrați carnea, peștele și legumele pe diferite rafturi și, de asemenea, ajută la păstrarea alimentelor proaspete mai mult timp.

Tehnologia fără îngheț

Sistemul de alimentare cu aer rece și ventilație No Frost creează cele mai bune condiții pentru depozitarea alimentelor și băuturilor. Sistemul menține temperatura și umiditatea optime în cameră și previne formarea condensului și a înghețului pe pereți, creează condiții nefavorabile pentru creșterea bacteriilor și previne apariția mirosurilor neplăcute.

Foto 4 Samsung RB36T677FB1/UA

Zona de prospețime pentru depozitare adecvată

Sertarul special Fresh Zone creează două zone cu temperaturi diferite. Zona mai rece din stânga este potrivită pentru depozitarea cărnii, peștelui și fructelor de mare; zona potrivită este pentru depozitarea legumelor și fructelor. Zona de prospețime menține condiții echilibrate de păstrare care prelungesc durata de valabilitate a produselor delicate.

Foto 5 Samsung RB36T677FB1/UA

Zona de umiditate Fresh+

Depozitate într-o zonă unică cu umiditate controlată, alimentele își păstrează textura, gustul și mirosul original mai mult timp. Legumele și fructele depozitate în sertarul Humidity Fresh+ arată ca și cum ar fi fost proaspăt culese chiar și după câteva zile de depozitare.

Foto 6 Samsung RB36T677FB1/UA

Răcire și congelare rapidă

Power Cool pentru secțiunea frigider și Power Freeze pentru secțiunea congelator asigură o scădere rapidă a temperaturii și accelerează răcirea și congelarea alimentelor.

Foto 7-1 Samsung RB36T677FB1/UAFoto 7-2 Samsung RB36T677FB1/UA

Fiabilitatea invertorului digital Samsung

Compresorul digital inverter se adaptează rapid la modul de funcționare selectat și menține un microclimat stabil în camere, asigurând un consum minim de energie și niveluri scăzute de zgomot.

Foto 8 Samsung RB36T677FB1/UA
Foto 9 Samsung RB36T677FB1/UA

raft rabatabil

Un raft special pliabil va oferi mai mult spațiu de depozitare pentru articolele supradimensionate. Puteți pune cu ușurință o sticlă înaltă de sticlă, un recipient sau o cratiță mare în cameră.