Confort și simplitate cu Gorenje

Plita pe gaz Gorenje G642AB este o soluție versatilă pentru orice bucătărie modernă. Cu un design elegant, suprafața se integrează ușor și organic în interior. Cele patru arzătoare cu puteri diferite sunt potrivite pentru rezolvarea oricăror sarcini culinare, iar materialele fiabile și asamblarea tehnologică ridicată garantează o durată lungă de funcționare fără cusur a aparatului.

Фото 1 Gorenje G642AB
Фото 2 Gorenje G642AB

Grătare din fontă: eleganță și fiabilitate

Grătarele masive din fontă îndeplinesc o dublă funcție. Datorită designului lor original, acestea conferă suprafaței de gătit un aspect fiabil. În plus față de estetică, grătarele asigură o poziție stabilă a vaselor de orice diametru și formă, ceea ce înseamnă că gătitul devine mai confortabil și mai simplu. Grătarele vor servi timp îndelungat fără nicio plângere, deoarece fonta rezistă excelent la temperaturi ridicate și la sarcini intensive.

Gătiți mult și cu plăcere

Suprafața generoasă de gătit a plitei Gorenje G642AB oferă mai mult spațiu pentru vasele dvs., deoarece arzătoarele sunt amplasate special la distanță una de cealaltă. De aceea, veți putea plasa simultan mai multe oale și tigăi pe suprafață și veți putea găti diferite feluri de mâncare în același timp. Datorită grătarelor stabile, vasele pot fi ușor deplasate pe suprafață fără teama de a se răsturna.

Фото 3 Gorenje G642AB
Фото 3 Gorenje G642AB

Aprindere cu autoaprindere

La Gorenje G642AB, butoanele de aprindere rotative sunt echipate cu autoaprindere și sunt amplasate în față pentru o mai mare comoditate. Pentru a aprinde arzătorul, este suficient să rotești maneta corespunzătoare.

Controlul puterii

Forma ergonomică a mânerelor și indicatoarele clare asigură o gestionare confortabilă a puterii fiecărui arzător. Butoanele se rotesc ușor, reglând cu precizie intensitatea flăcării. Pentru a evita încălzirea mânerelor, acestea sunt amplasate ușor în față.

Фото 5 Gorenje G642AB
Фото 3 Gorenje G642AB

Curățenie fără probleme

Acoperirea specială și suprafața complet netedă a Gorenje G642AB facilitează curățarea. Suprafața este rezistentă la zgârieturi. Pentru a îndepărta grăsimea și cenușa, este suficient să ștergeți cu o cârpă moale.