Fier de călcat cu abur

Braun TexStyle 9

Cel mai rapid fier de călcat Braun

Creat pentru toate nevoile tale.

Noua serie TexStyle 9 reprezintă cele mai rapide fiare de călcat Braun, fiind primele echipate cu tehnologia iCare. Această tehnologie protejează îmbrăcămintea ta prin stabilirea temperaturii ideale pentru orice tip de material. TexStyle 9 este, de asemenea, echipat cu talpa 3D Eloxal Plus, prima din lume.

Tehnologie inteligentă iCare

O singură setare pentru toate tipurile de țesături - asta ai nevoie.

Noul tău prieten pentru garderobă. Tehnologia inteligentă iCare protejează îmbrăcămintea ta prin stabilirea temperaturii ideale pentru orice tip de material, inclusiv cele mai delicate. Totul pentru a proteja hainele tale și a economisi timpul necesar pentru încălzire sau răcire. Vei fi mulțumit de rezultate.

Talpa 3D BackGlide, prima din lume

Forma rotunjită a talpii amintește de o placă de snowboard - pentru mișcări libere în orice direcție.

Talpa 3D Eloxal Plus

Asigură alunecarea pe 360° - pentru economisirea efortului și timpului.

Partea largă a talpii, rotunjită și ușor ridicată în partea de sus, îți permite să aluneci cu ușurință fierul de călcat chiar și în direcția inversă. Poți trece cu ușurință peste "obstacole" precum nasturii, buzunarele sau fermoarele. Noua formă face ca alunecarea fierului să fie mai fluentă, astfel încât cutele care apar atunci când îți întinzi hainele sau încerci să ajungi în locurile greu accesibile nu te vor mai deranja.


Talpa

Rezistentă la zgârieturi!

Talpa extrem de durabilă Eloxal Plus, de patru ori mai dură decât oțelul inoxidabil, este extrem de rezistentă la zgârieturi - și nu va deteriora hainele tale chiar și după utilizarea îndelungată a fierului de călcat.

Tehnologii avansate de abur

Trei setări pentru abur care asigură performanțe ridicate și rezultate excelente.

Abur variabil

Reglați puterea aburului pentru a obține o cantitate precisă și perfectă pentru a călca hainele.

Modul "Turbo"

Modul "Turbo" mărește producția de abur constant pentru a călca țesături dense și pentru a îndepărta cutele persistente.

Vârf ascuțit

Vârful fierului de călcat cu o formă triunghiulară vă permite să îndepărtați cu ușurință cutele dificile de pe zonele greu accesibile, cum ar fi gulerul și cusăturile.

Oprire automată

Oferă siguranță și economisește energie pentru tine.

Funcția de oprire automată închide automat fierul de călcat cu abur după 8 minute de inactivitate în poziție verticală sau 1 minut în poziție orizontală.

Utilizați fierul de călcat ca un generator de abur

Cu o producție de abur de până la 230 g/min, fiarele de călcat cu abur Braun sunt ideale pentru îndepărtarea cutei de pe perdele și hainele suspendate. Seria Braun TexStyle conferă garderobei tale un aspect elegant.

Performanță ridicată

Îndepărtați cu ușurință cutele persistente datorită combinației excelente de 3100 W și producției puternice de abur, oferind rezultate de neegalat.

Performanță, design și calitate. Toate într-un singur produs.

La fel ca toate produsele Braun, fiarele de călcat sunt concepute și construite în conformitate cu toate tradițiile calității germane, reflectând un design elegant și pasiunea pentru crearea produselor perfect realizate.

Putere incredibilă pentru performanțe excelente

Combinația perfectă între puterea de ieșire de 3100 W și evacuarea aburului pentru un rezultat final excelent. *Comparativ cu Braun SI1009OR.


Modul Smart iCare - pentru toate tipurile de materiale

Modul Smart iCare protejează hainele tale utilizând o temperatură sigură. Călcare mai rapidă și ușoară.


Vârf unic cu abur

Permite îndepărtarea ușoară a celor mai dificile cute în zonele greu accesibile, cum ar fi gulerul și cusăturile.


Capacități puternice de abur

Funcții excelente de evacuare a aburului, asigurând performanțe ridicate și rezultate excelente. Evacuarea continuă a aburului de până la 50 g/min (**în modul Turbo) și lovitură de abur de până la 230 g/min permite îndreptarea celor mai dificile cute.


Auto-curățare

Asigură o producție de abur pe termen lung. Sistemul simplu și convenabil de curățare a talpii de particulele de depuneri.

Talpa FreeGlide 3D EloxalPlus

Cea mai bună talpă cu alunecare de la Braun. Glisați înapoi peste orice obstacol, cum ar fi nasturii, buzunarele și fermoarele.


Rezervor ușor de umplut de 330 ml

Pentru o călcare autonomă mai lungă.



Anti-picurare

Sistemul îmbunătățit de protecție împotriva picurării asigură că apa nu va curge din talpă, chiar și la călcare la temperaturi scăzute.


Oprire automată

După 8 minute în poziție verticală sau 30 de secunde în poziție orizontală pentru siguranță și economie de energie.