Imersiune totală în conținut

Pe ecranul Full HD+ Infinity-V de 6,6 inchi, orice joc sau conținut video arată incredibil de realist. Ecranul reproduce un contrast și o imagine luminoasă cu un desen clar al tuturor detaliilor, garantând plăcerea de a viziona, juca sau conversa prin chat-uri video.

Fotografie 1 samsung galaXy m13

Stilul laconic

Liniile moi și marginile rotunjite conferă Samsung Galaxy M13 un aspect elegant. Proporțiile optime asigură o poziție confortabilă a smartphone-ului în mână. Indiferent de culoarea carcasei pe care o preferați - verde închis, albastru deschis sau portocaliu-cupru, alegerea dvs. va fi în orice caz reușită.

Foto 2 samsung galaXy m13
Foto 3 samsung galaXy m13

Cameră triplă pentru fotografii uimitoare

Sistemul cu trei camere vă ajută să surprindeți cele mai bune momente din viața dvs. la o calitate superbă. Înregistrați cu o simplă apăsare a începutului și obțineți fotografii uimitoare, fie că este vorba de un portret, o panoramă de oraș sau o fotografie de la o petrecere. Camera principală de 50 MP captează imagini uimitoare cu detalii clare într-o varietate de condiții de iluminare.

Vedere ultra-largă

Camera cu unghi ultra-larg de 5MP cu un câmp vizual de 123 de grade, aproximativ același cu câmpul vizual al ochiului uman, surprinde fiecare detaliu și detaliu pentru o ambianță precisă.

Foto 4 samsung galaXy m13

Mare portrete

Camera cu adâncime de 2 MP va estompa fundalul pentru fotografii frumoase bokeh. Reglați nivelul de estompare a fundalului și obțineți portrete perfecte în care subiectul este întotdeauna în prim-plan.

Foto 5 samsung galaXy m13

Portrete cu camera selfie

Camera frontală de 8 MP surprinde fotografii bokeh fantastice care te fac să arăți grozav de fiecare dată.

Foto 6 samsung galaXy m13

Bazează-te pe Samsung

Veți putea să vizionați videoclipuri timp de mai multe ore la rând, să discutați prin chat video sau să transmiteți în direct. Cu o baterie de 5000 mAh, îți poți menține Samsung Galaxy M13 să funcționeze în ritmul tău toată ziua.

Foto 7 samsung galaXy m13

Servicii de streaming îmbunătățite

Procesorul de ultimă generație cu 8 nuclee și 4 GB de RAM demonstrează performanțe excelente ale sistemului atunci când toate aplicațiile și serviciile rulează fără probleme și fără probleme. Cantitatea de memorie internă de până la 128 GB, extensibilă până la 1 TB, este suficientă pentru a stoca o mulțime de informații necesare și importante pentru tine.

Foto 8 samsung galaXy m13

Sunet 3D cu Dolby Atmos

Treceți dincolo de ascultarea obișnuită a muzicii și scufundați-vă în sunetul limpede, care dă un sens mai profund chiar și hi-urilor binecunoscute.

Foto 9 samsung galaXy m13