Internet acasă ultra-rapid cu Xiaomi

Router Wi-Fi Xiaomi Router AX3200 oferă Wi-Fi stabil oriunde în casă, apartament sau birou mic. 6 antene externe cu câștig mare măresc aria de acoperire a routerului. Suportul pentru tehnologiile OFDMA și 4x4 MU-MIMO oferă o comunicare stabilă pentru un număr mare de dispozitive din rețea. Iar capacitatea de rețea mesh asigură un mediu Wi-Fi 6 perfect în fiecare colț al casei.

Noul standard wireless

Tehnologia Wi-Fi 6 depășește tehnologia Wi-Fi 5 din generația anterioară în ceea ce privește stabilitatea, viteza de transfer de date și zona de acoperire. Routerul Xiaomi AX3200 oferă o viteză de rețea aproape de două ori mai rapidă decât routerul din generația anterioară AC1200. Și chiar și cu un număr mare de dispozitive în rețea, vă puteți bucura de o conexiune lină, stabilă și super rapidă.

Bandă duală 2.4GHz+5GHz

Routerul Xiaomi Router AX3200 dual-band (2,4GHz + 5GHz) oferă o viteză totală maximă a rețelei de până la 3202 Mbps și deschide posibilități aproape nelimitate pentru orice domeniu de interes, fie că este vorba de chat online sau de vizitare a site-urilor, jocuri online puternice, streaming difuzare sau video HD fluid.

Foto 4 Router Xiaomi AX3200

Mai mulți utilizatori online cu 4x4 MIMO

Tehnologia 4x4 MIMO folosește cele 6 antene ale routerului pentru a crește debitul sistemului și stabilitatea semnalului, făcând conexiunea cât mai rapidă, stabilă și fiabilă posibil pentru un număr mare de dispozitive din rețea.

Transfer eficient de date cu OFDMA

Tehnologia OFDMA trimite date simultan către mai multe dispozitive finale într-o singură transmisie, crescând semnificativ viteza conexiunii și reducând latența rețelei, în timp ce routerele din generația anterioară efectuează mai multe transmisii pe baza unui dispozitiv-unu-transmisie.

Router WiFi 6 care acceptă OFDMA

Foto 5-1 Router Xiaomi AX3200

Router Wi-Fi 5 tradițional

Foto 5-2 Router Xiaomi AX3200

Acoperire completă

Cu posibilitatea de a utiliza rețeaua mesh Xiaomi, puteți instala și rețea mai multe routere în funcție de nevoile dvs. pentru a oferi acoperire Wi-Fi 6 în întreaga casă.

Fiabilitate

Puternicul procesor MediaTek Filogic 800 permite routerului Xiaomi AX3200 să facă față cu ușurință oricărei sarcini și oferă o rată constantă de transfer de date ridicată. Întregul sistem este optimizat pentru performanțe ridicate, indiferent de numărul de dispozitive conectate.

Până la 128 de dispozitive în rețea

Routerul Xiaomi AX3200 cu 256 MB de memorie vă permite să conectați până la 128 de dispozitive la rețea în același timp. Puteți viziona videoclipuri în flux de înaltă definiție, puteți lucra la proiecte care necesită mult resurse, puteți juca jocuri online de pe diferite dispozitive și să nu simțiți lipsa de resurse.

Foto 8 Router Xiaomi AX3200

Beamforming pentru a îmbunătăți calitatea comunicării

Tehnologia Beamforming detectează automat locația fiecărui dispozitiv și amplifică semnalul în direcția acestuia, dacă este necesar, pentru a crea o conexiune stabilă, eficientă și pentru a îmbunătăți comunicarea într-o zonă dată.