Șurubelnița 16 în 1 Xiaomi Mijia Ratchet screwdriver

Utilizare confortabilă

Șurubelnița Xiaomi Mijia va fi un ajutor de încredere în repararea mașinii, electrocasnicelor sau bicicletei. Aceasta se remarcă prin dimensiuni compacte și greutate mică, ceea ce facilitează în mod semnificativ depozitarea și utilizarea. Corpul șurubelniței este fabricat din nylon și fibră de sticlă, astfel încât instrumentul să nu fie sensibil la căderi sau deteriorări. În plus, acoperirea din material termo elastoplastic moale oferă o senzație plăcută în mână și previne alunecarea.

Фото 3 Xiaomi Mijia Ratchet screwdriver
Фото 4 Xiaomi Mijia Ratchet screwdriver

Biți de înaltă calitate

Împreună cu șurubelnița, veți primi 8 biți reversibili, care extind semnificativ capacitățile instrumentului, deoarece acum puteți deșuruba sau înșuruba aproape orice șurub. Biții sunt fabricați din oțel aliat S2 cu o duritate de 60HRC. Aceștia sunt stocați în mod convenabil în mânerul surubelnitei și se caracterizează printr-o rezistență ridicată.

Moment de torsiune ridicat

Producătorii au echipat Xiaomi Mijia Ratchet screwdriver cu un mecanism modern de răsucire, care se rotește ușor și poate suporta fără probleme un moment de torsiune maxim de 20 Nm. Roata de răsucire poate roti continuu într-o singură direcție, fără a fi necesară schimbarea poziției mânerului de mai multe ori.

Фото 5 Xiaomi Mijia Ratchet screwdriver
Фото 6 Xiaomi Mijia Ratchet screwdriver

Trei moduri de funcționare

Șurubelnița poate fi rotită atât în direcția dreaptă, cât și în direcția stângă. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să selectați poziția dorită (R sau L) pe mecanismul de rotire. Astfel, puteți deșuruba și înșuruba rapid șuruburile. În plus, selectând a treia poziție, puteți bloca mecanismul și puteți utiliza instrumentul ca o șurubelniță manuală.