Echipament de joacă

Xiaomi Mi Router AX9000 va impresiona utilizatorii pretențioși din punct de vedere tehnic care caută echipamente care să poată funcționa la viteză mare (până la 9.000 Mbps), să folosească 3 benzi (2,4 GHz și două la 5 GHz), să aibă 12 antene de câștig și un panou de sloturi. cu porturi USB 3.0 și Ethernet. Modelul acceptă standardul Wi-Fi 6 cu 4K QAM. Bazat pe procesorul emblematic cu 6 nuclee. Tehnologiile OFDMA și MU-MIMO oferă fiecărui dispozitiv din rețea un semnal de mare viteză, cu latență scăzută.

Trei game separate

Spre deosebire de modelele clasice dual-band, echipamentul prezentat are o bandă dedicată de 5 GHz pentru cibersportivi. Acest canal are o lățime de bandă mare și este insensibil la interferența altora. Restul benzilor au priorități clar împărțite: banda de 2,4 GHz este dedicată nevoilor de conectivitate a casei inteligente, iar banda de 5 GHz este dedicată divertismentului media și conținutului video.

Fotografie 2 Xiaomi Mi Router AX9000 (DVB4304GL)

De mare viteză

Rețineți că banda are o lățime de bandă de două ori mai mare la 160 MHz. Acest lucru creează condiții favorabile pentru funcționarea simultană a mai multor dispozitive. Iar tehnologia care acceptă 4K QAM funcționează cu încă 20% mai rapid. Pentru rețelele cu mai mulți utilizatori, opțiunile OFDMA și MU-MIMO au devenit baza pentru stabilitatea și viteza semnalului.

Foto 3 Xiaomi Mi Router AX9000 (DVB4304GL)

Router de înaltă performanță

Xiaomi Mi Router AX9000 folosește un cip emblematic bazat pe 4 nuclee Qualcomm® (2,4GHz) și 2 nuclee la 1,7GHz. Tehnologie avansată de proces de 14 nm, mecanism accelerat de redirecționare a pachetelor și securitate îmbunătățită - toate acestea sunt primite de utilizatorii care preferă modelul prezentat.

Fotografie 4 Xiaomi Mi Router AX9000 (DVB4304GL)

12 antene de câștig

Fiecare dintre cele 4 grupuri de antene vizibile conține 3 antene (pentru fiecare dintre benzi), care a devenit cheia pentru acoperirea și acoperirea ideală a semnalului în toată casa. Amplificatoarele independente fac semnalul puternic, sensibilitatea sa de recepție crește semnificativ, iar dispozitivele conectate nu întâmpină nicio întârziere în transferul de date.

Fotografie 5 Xiaomi Mi Router AX9000 (DVB4304GL)

Port Ethernet productiv

Conexiunea prin cablu prin slotul Ethernet a devenit modalitatea de conectare a echipamentelor de jocuri. Lățimea de bandă a portului de 2,5 Gbps va fi utilă în rețelele de jocuri care funcționează la viteze foarte mari. Utilizați toate caracteristicile Xiaomi Mi Router AX9000 pentru a vă îmbunătăți productivitatea în jocuri.

Foto 6 Router Xiaomi Mi AX9000 (DVB4304GL)

Un număr mare de dispozitive

Suportul simultan pentru funcționarea unui număr mare de dispozitive este impresionant - până la 248 de echipamente. Acest router Wi-Fi este capabil să supravegheze la fel de bine funcționarea sistemului smart home, laptop-uri și PC-uri, echipamente stereo și console de jocuri. Nu mai trebuie să faceți compromisuri sau să faceți alegeri cu pierdere pentru dvs. - totul vă este disponibil deodată.

Fotografie 7 Xiaomi Mi Router AX9000 (DVB4304GL)

Conectarea la USB 3.0

Formatul de conectare prin cablu la portul USB 3.0 deschide posibilități suplimentare utilizatorului de a utiliza routerul ca echipament multimedia și auxiliar. Deschiderea datelor de pe un hard disk sau dintr-o stocare separată la distanță în cloud, server SAMBA, telefon și orice alte medii a devenit și mai ușoară. Comoditate excepțională pentru toată lumea.

Foto 8 Router Xiaomi Mi AX9000 (DVB4304GL)

Efecte de lumină

Întruchiparea externă a Xiaomi Mi Router AX9000 este pe deplin în concordanță cu scopul său: elementele unui stil de joc sunt perfect împletite cu iluminarea care creează o imagine specială bazată pe o paletă de 16 milioane de culori. Alegând unul dintre cele 5 moduri de afișare a luminii, puteți seta o dispoziție specială, care este caracteristică jocului curent - cu o strălucire stabilă sau un model ritmic.

Fotografie 9 Xiaomi Mi Router AX9000 (DVB4304GL)

Răcire internă

Pentru a asigura funcționarea stabilă a unor astfel de echipamente complexe, se folosește un sistem de răcire bazat pe un ventilator silențios și o conductă de aer bine gândită. Viteza de rotatie a lamelor este reglata in functie de temperatura. Noaptea, ventilatorul nu creează inconveniente, deoarece. este aproape inaudibil.

Fotografie 10 Xiaomi Mi Router AX9000 (DVB4304GL)

Crearea unei rețele mesh

Dorind să mărească aria de acoperire a semnalului, utilizatorul poate folosi mai multe routere combinându-le într-o rețea Mesh. Configurarea sa se realizează extrem de rapid cu un singur clic, iar conexiunea de tranzit nu își pierde viteza (4804 Mbps la 4 × 4 160 MHz). Nici un colț nu va rămâne fără legătură.

Fotografie 11 Router Xiaomi Mi AX9000 (DVB4304GL)