Fotografie 1 Xiaomi 12

Elegant si eficient

În palma dvs., Xiaomi 12 este un corp super-compact, elegant, cu o greutate de 180 g. Cu o lățime de 69,9 mm, se potrivește perfect în mâna dvs., facilitând interacțiunea cu ecranul. Prinderea fără riscul căderii și oferind, în același timp, acces comod la senzor, a devenit o garanție a siguranței. Orice operațiune cu un smartphone va fi plăcută și productivă. Doar câteva atingeri pot rezolva uneori cele mai complexe probleme. Minimalismul corpului cu o curbă anatomică și o schemă de culori plăcută ochilor distinge favorabil modelul de celelalte.

Tehnologia ProFocus

Crearea de produse video a făcut o descoperire tangibilă. Acum poți realiza un videoclip în care sunt activi algoritmii de urmărire a unui obiect în mișcare, captare și focalizare pe o privire, datorită căruia ideea pe care a conceput-o autorul va fi în centrul atenției. De acum înainte, calitatea cinematografică este disponibilă pentru toată lumea - folosește-o în avantajul tău în afaceri și în viața de zi cu zi.

Fotografie 2 Xiaomi 12

Filmări de noapte la un nou nivel

Gata cu filmările întunecate și încețoșate în filmări cu lumină scăzută - Modul Noapte luminează zonele întunecate, clarificând filmările care anterior nu puteau fi văzute ca fiind atractive. Toate detaliile fotografierii nocturne vor fi afișate așa cum doriți. Fotografiile în modul noapte pot fi făcute în larg sau ultra-larg. Modul Portret a primit și opțiuni pentru modul de noapte. Aceasta este o adevărată revoluție!

Fotografie 3 Xiaomi 12

Profesionalism de 50 MP

Camera principală este capabilă să impresioneze orice iubitor de estetică foto. La 50 MP, face fotografii cu unghi larg cu ajutorul senzorului IMX766. Pentru fotografiile ultra-late, resursele echipamentelor auxiliare 13 MP 123 ° sunt deja implicate. Atingerea finală a acestei povești a fost o cameră telemacro de 5 MP - niciodată până acum detaliul nu a fost atât de scrupulos.

Fotografie 4 Xiaomi 12

Miez ultra-performant

Smartphone-ul Xiaomi 12 este echipat cu cele mai bune componente care au devenit baza performanței sale stabile de înaltă clasă. Construit pe procesul de 4 nm, cipul Snapdragon® 8 de prima generație oferă performanțe grafice cu 30% mai bune și AI mai inteligentă decât predecesorii săi. Viteza de răspuns la comenzi este cea mai bună confirmare în acest sens.

Fotografie 5 Xiaomi 12

Răcire VC LiquidCool

Răcirea cu lichid face posibilă utilizarea suprafeței plăcii VC LiquidCool de 2600 mm² pentru a organiza procese eficiente de control termic în interiorul carcasei. Răcirea rapidă a miezului garantează o funcționare stabilă în orice condiții, ceea ce este foarte important în sarcinile consumatoare de resurse.

Fotografie 6 Xiaomi 12

Ecran AMOLED de 6,28”

Ecranul AMOLED face o treabă excelentă de a oferi imagini clare și de înaltă calitate, cu afișare maximă a nuanțelor schema DCI-P3, reproducere realistă a culorilor, o rată de reîmprospătare de 120 Hz și implementarea tehnologiei AdaptiveSync. Pânza de 6,28 inchi a devenit standardul de aur pentru a-l menține compact și pentru a nu pierde calitatea imersiunii în conținutul vizual.

Fotografie 7 Xiaomi 12

Soluții maxime de culoare

68 de miliarde de nuanțe, a căror afișare nu a fost o problemă pentru model, formează o imagine incredibil de detaliată. Realismul este împletit inteligent cu luminozitatea, permițându-vă să faceți imaginea memorabilă și plăcută din punct de vedere estetic, pentru a înviora cadrul. Luminozitatea la vârf la 1100 nits este capabilă să ofere o saturație foarte bună a culorii.

Fotografie 8 Xiaomi 12

Iluminare de fundal inteligentă a ecranului

Folosind tehnologia de luminozitate automată, ecranul telefonului Xiaomi 12 stabilește această cifră la 16.000 de niveluri. În lumina soarelui, ține cont de nevoile care s-au schimbat după iluminarea normală, adăugând luminozitate astfel încât să poți interacționa confortabil cu afișajul. Modul de citire reduce spectrul studiului albastru, făcând nuanțele mai moi, ceea ce nu este dăunător pentru ochi.

Fotografie 9 Xiaomi 12

Sunet realizat de un profesionist

Pentru a crea echipamente audio pentru un smartphone, au fost implicate companii de top, ale căror evoluții le-au dat un titlu meritat înalt în domeniul lor. Difuzoarele poziționate simetric oferă o experiență sonoră captivantă care nu vă va lăsa indiferent. Utilizarea tehnologiilor de studio Harman/Kardon confirmă faptul că aveți un produs de înaltă calitate. Iar abordarea cinematografică a Dolby Atmos vorbește de la sine - este un sunet live.

Fotografie 10 Xiaomi 12

Baterie în vrac

În ciuda factorului de formă compact al modelului, în interior este plasată o baterie puternică de 4500 mAh. Acesta, în combinație cu optimizarea generală a proceselor de bază, nivelul consumului de încărcare de către ecran și alți factori fundamentali, oferă o cantitate impresionantă de energie care vă va permite să nu vă faceți griji cu privire la nivelul resursei rămase.

Fotografie 11 Xiaomi 12

Încărcare ultra rapidă

Recuperarea energiei poate fi efectuată atât cu fir, cât și fără fir. Cu prima opțiune de încărcare, ai nevoie doar de 39 de minute și un cablu - tehnologia 67 W va restabili resursele necesare extrem de rapid. Formatul wireless de 50 W nu este cu mult inferior - o recuperare completă are loc după 53 de minute.

Fotografie 12 Xiaomi 12