Suport puternic în orice afacere

Încărcați-vă fiecare zi cu emoții strălucitoare și obțineți mai mult cu Redmi Note 11 Pro. Camera principală de 108 MP vă va ajuta să surprindeți lumea din jurul vostru cât mai precis posibil. Ecranul AMOLED cu o rată de reîmprospătare de 120 Hz și rezoluție FHD + va afișa totul în cele mai vii culori. Iar încărcarea turbo de 67 W asigură că niciun minut din timpul tău nu este pierdut.

1 fotografie, 108 milioane de detalii

Redmi Note 11 Pro este echipat cu o cameră principală de 108 MP care este capabilă să surprindă peste 100 de milioane de detalii în fiecare cadru. Și oferă o claritate cristalină chiar și la măriri multiple.

Peisaj de noapte superb

Folosind trei tehnologii avansate, camera funcționează la fel de bine noaptea ca și ziua. Dimensiunea mare a senzorului de 1/1.52'' și combinația de 9 pixeli în 1 permite senzorului să capteze mai multă lumină și să facă fotografiile de noapte mai vii. În timp ce modul Dual Native ISO vă extinde și mai mult opțiunile de fotografiere pe timp de noapte. Prin urmare, indiferent de ora din zi, fotografiile tale vor fi grozave.

Cameră panoramă largă și macro

Extindeți cadrul cu camera cu unghi larg de 8MP. Are un câmp vizual de 118° și vă permite să realizați fotografii panoramice la scară largă care vă oferă o privire complet diferită asupra peisajelor urbane sau sălbatice. Vedeți lumea dintr-o perspectivă diferită cu un obiectiv macro de 2 MP. Vă va permite să fotografiați de la o distanță foarte apropiată, astfel încât să nu ratați niciun detaliu.

Ecran AMOLED luminos și clar

Echipat cu afișaj AMOLED de la Samsung, Redmi Note 11 Pro vă va aduce o nouă dimensiune a plăcerii vizuale. Acest ecran FHD+ cu o rată de reîmprospătare de 120 Hz vă oferă confortul maxim atunci când jucați, răsfoiți rețelele sociale sau vizionați videoclipuri YouTube. Iar gama largă de culori DCI-P3 și contrastul ultra-înalt fac imaginea cu adevărat colorată și vibrantă, astfel încât să vă puteți bucura de tot ceea ce faceți.

Rată de reîmprospătare ridicată pentru câștiguri rapide

Afișajul cu rata de reîmprospătare de 120 Hz garantează nu numai o defilare lină, ci și o experiență de joc mai plină de satisfacții. Acest lucru se datorează faptului că senzorul are o rată de eșantionare de până la 360 Hz, ceea ce asigură un răspuns rapid și minimizează întârzierile. La urma urmei, fiecare secundă este importantă pe drumul spre victorie.

Procesor puternic MediaTek Helio G96

Xiaomi Redmi Note 11 Pro cu procesor MediaTek Helio G96 vă va arăta ce este munca rapidă. Acest cip, tactat la până la 2,05 GHz, este asociat cu RAM LPDDR4X rapidă și stocare UFS 2.2, făcându-l capabil să performeze bine de la sarcinile de zi cu zi până la cele mai dinamice jocuri. Folosiți-i puterea pentru a controla cu ușurință orice funcție de smartphone, inclusiv fotografierea de înaltă definiție, accelerarea jocului, bucurați-vă de chat online sau vizionarea videoclipurilor.

Lucru lung, încărcare rapidă

O baterie mare de 5000 mAh vă permite să utilizați Xiaomi Redmi Note 11 Pro fără probleme pe tot parcursul zilei. Iar încărcarea rapidă de 67 W îl poate reîncărca cu 50% în doar 15 minute.* Așa că vă puteți folosi smartphone-ul la maximum fără să vă faceți griji cu privire la puterea rămasă a bateriei.

Aspect elegant

Redmi Note 11 Pro vă aduce o nouă filozofie de design. Cadrul plat din metal și trei culori interesante - alb polar, albastru stele și gri grafit - creează un aspect atractiv și elegant. Iar corpul subțire se potrivește cu ușurință în palma mâinii tale. Oferă o experiență excelentă de utilizare cu acest smartphone.

* Date colectate de laboratorul Xiaomi. Valorile reale vor varia ușor din cauza versiunii software, a mediului de utilizare specific și a setărilor telefonului.