DeLonghi ECAM290.81.TB Magnifica Evo

Magnifica Evo întruchipează experiența De'Longhi cu tehnologia sa de ultimă oră, băuturile autentice și carcasa elegantă din titan și negru. Serviți espressoul italian perfect și o gamă de alte băuturi de cafea și lapte cu 7 rețete cu o singură atingere disponibile pe un afișaj color intuitiv. Bucurați-vă de textura netedă și mătăsoasă a spumei de lapte groasă și cremoasă datorită sistemului exclusiv LatteCrema.

  • Creați băuturi personalizate cu lapte și cafea cu My Latte
  • 7 rețete cu o singură atingere, inclusiv lung, cappuccino și latte macchiato
  • Spuma de lapte cremoasa, groasa, persistenta la temperatura perfecta datorita sistemului automat LatteCrema.
  • Suport pentru lapte și carafă pentru mașina de spălat vase, funcție de curățare automată a carafei pentru o igienă maximă

Premiul Red Dot Design

Una dintre cele mai căutate
mărci de calitate pentru un design bun.
Este împărțit în trei discipline: Design de produs,
Design de mărci și comunicare,
Design de concept.

Cea mai proaspătă cafea

Aparatul macină boabele chiar înainte de a le folosi pentru a păstra aroma cafelei și nu lasă reziduuri de cafea în aparat, astfel încât următoarea ceașcă să fie la fel de proaspătă.

Afișaj color

Panou de control cu ​​ecran tactil ușor de utilizat, care include pictograme cu coduri de culoare pentru selectarea rețetei printr-o singură atingere.

LatteCrema HOT

Filtrul exclusiv de cafea LatteCrema Hot completează băuturile dumneavoastră cu spumă de lapte stabilă, groasă la temperatura potrivită și oferă rezultate delicioase în ceașcă până la ultima picătură.

Varietate mare de rețete

Bucurați-vă de băuturile preferate livrate cu o singură atingere. O selecție largă de preparate cu lapte și cafea, inclusiv 7 rețete cu o singură atingere.